Comoda Roma Chest Changer Tutti Bambini


211459/74.01

TUTTI BAMBINI

Referinte specifice

1.899,00 lei
cu TVA
Culoare

Cantitate:

Toate produsele Tutti Bambini au certificarea British Standards for Safety and Performance

Designul robust, precum si faptul ca este confectionata din materiale de calitate, ii confera durabilitate in timp 

Comoda se transforma in partea de sus in masuta de schimbat scutecele

Este prevazuta cu trei sertare incapatoare

In decursul a 25 de ani de experienta, Tutti Bambini a dezvoltat colectii de mobilier inedite, combinand inegalabilul stil clasic a carui eleganta rezista in timp, cu modernitatea impusa de tendintele contemporane. Solutiile tehnice ingenioase, normele de siguranta stricte, precum si calitatea ireprosabila - reprezinta principiile care se vor regasi in orice produs Tutti Bambini. Ne straduim sa oferim parintilor moderni de azi, posibilitatea de a alege piese de mobilier clasic si modern in acelasi timp - create pentru a rezista in timp de-a lungul mai multor generatii. Aceasta este promisiunea noastra care ne-a transformat in lideri incontestabili ai acestui segment in Marea Britanie!

 

Comoda Roma de la Tutti Bambini are un design simplu, dar clasic, fiind special conceputa pentru a putea fi utilizata inca in primele luni de viata ale bebelusului ca si masuta de schimbat / infasat (necesita o salteluta suplimentara)

Fabricata din lemn masiv, comoda Roma este o piesa care nu se demodeaza niciodata si care se va potrivi in orice decor, fiind, totodata, perfecta pentru depozitare.

 

 

Specificatii

Dimensiuni produs: 95 (h) x 100 (l) x 50 (w) cm

Greutate: 50 kg

Culoare: Gri deschis mat

Materiale: Pin din Noua Zeelanda si MDF


211459/74.01

TUTTI BAMBINI

Referinte specifice