Salteluta Joaca Experienta in Recif Baby Einstein-Bright Starts


Bright Starts-90649

BRIGHT STARTS

Referinte specifice

369,00 lei
cu TVA

Cantitate:

Luminile, melodiile si jucariile distractive transforma aceasta salteluta de joaca intr-o experienta tropicala! Cu salteluta Experienta in Recif cei mici se bucura de confort, lumini jucause si melodii clasice care ii distreaza si ii incurajeaza sa se joace.

Jucaria electronica poate fi activata de miscare sau poate asigura 20 de minute de functionare continua a melodiilor si a luminilor.

O oglinda speciala pentru bebelusi, jucaria de dentitie in forma de pestisor, zornaitoarea caracatita si cartonasele cu imagini realiste tin bebelusul ocupat.

Pentru timpul petrecut pe burtica, o pernita de sustinere in forma de pestisor asigura extra-confort in joaca celui mic. In plus, jucaria poate fi atasata la scoica si la majoritatea patuturilor - astfel bebelusul se poate bucura de lumini si sunete oriunde doreste.

Caracteristici:

  • Jucaria electronica de plus: poate fi atasata la salteluta, scoica auto sau patut;
  • Luminile si cele 8 melodii pot fi activate de miscarile bebelusului sau pot functiona continuu timp de 20 de minute.
  • Pernita-suport in forma de pestisor, pentru timpul petrecut pe burtica;
  • Palmier 3D care fosnaie pe bara de jucarii - stimulandu-l vizual pe bebelus.
  • 4 jucarii: oglinda speciala pentru bebelusi, jucarie de dentitie, carduri cu imagini realiste, zornaitoare caracatita.
  • Bebelusul va descoperi activitati interactive in toate etapele de crestere:
  • - joaca pe spate - cu jucariile ce atarna: broscuta cea vesela ii va deveni preferata. Bebelusul va interactiona cu jucaria oglinda, cu jucaria de dentitie, se va mira de cardurile cu imagini realiste si de zornaitoarea caracatita care face galagie.
  • -joaca pe burtica - moment in care miscariile si dezvolarea activitatiilor motorii sunt foarte interesante pentru el. Tot acum va invata sa descopere animalele viu colorate ale recifului, iar pernita-suport ii va oferi suportul necesar pentru ca joaca sa fie confortabila.
  • -joaca in fundic - moment in care jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite.

Specificatii

Recomandat de la 0 luni;

Sunt necesare 3 baterii tip AA (bateriile nu sunt incluse).


Bright Starts-90649

BRIGHT STARTS

Referinte specifice