Carucior Eagle 4S Hauck


166000

HAUCK

Referinte specifice

1.559,00 lei
cu TVA
Culoare





Cantitate:

DOAR 6,9 KG

Ultra ușor

EAGLE 4S

  • Cel mai ușor cărucior reversibil - doar 6,9 kg
  • Cărucior de oraș cu scaun mare de la naștere până la 25 kg
  • Carucior pliabil la dimensiuni mici cu maner pentru transport
  • Roti confort rezistente la strapungere
  • Combinabil cu landou si scaun auto tip scoica
  • Cadru de aliminiu de inalta calitate

CĂRUCIOR REVERSIBIL AVÂND 6.9 KG

Cel mai uşor


Scaunul căptușit fin este cel mai ușor cărucior reversibil în acest moment. Scaunul este ușor de montat atât cu fața către părinți, cât și invers. În plus, copertina este prevăzută cu o extensie pentru soare, precum și cu o fereastră din plasă pentru o mai bună circulație a aerului.

ŞI CONFORTABIL

Compact


Acest cărucior ușor și compact oferă confortul cel mai înalt în cel mai mic pachet. Datorită poziției întinse pentru somn, Eagle 4S poate fi utilizat chiar de la naștere şi suportă până la 25 kg.

PENTRU TRANSPORTARE UŞOARĂ

Pliere mică


Eagle 4S se pliază compact, permițându-vă să-l transportați peste umăr. Plierea compactă este, de asemenea, foarte convenabilă pe transportul public sau pe mașinile mici.

CU LANDOU

Set opţional


Eagle 4S este, de asemenea, disponibil ca set cu un landou, un cărucior confortabil, plasă de țânțari și învelitoare pentru picioruşe 2in1, utilizabil atât pentru landou, cât și pentru cărucior. Landoul are o copertină extrem de mare cu o parte din plasă pentru o mai bună circulație a aerului, în timp învelitoarea pentru picioare este confecționată din materiale rezistente la apă.

CU SCAUN AUTO PENTRU NOU NĂSCUŢI

Compatibil


Atât scaunele auto pentru sugari iPro Baby (i-Size) cât și scaunele Comfort Fix (ADAC: BUN) - disponibile cu baza ISOFIX - sunt compatibile cu căruciorul Eagle 4S. Ambele scaune auto au nevoie de Adaptorul Eagle Comfort Fix / iPro Baby pentru a fi fixate pe cadrul căruciorului.

Product Description

Acest carucior usor si compact este tovarasul perfect pentru parintii urbani. Eagle 4S ofera confortul maxim in cel mai mic pachet. Multumita pozitiei pentru somn, precum si posibilitatii de a fi combinat cu landoul compatibil sau scaunul tip scoica iPro Baby sau Comfort Fix, acest carucior sport poate fi folosit chiar de la nastere. Pliat la dimensiuni reduse, Eagle 4S poate fi transportat confortabil pe umar.

Unitatea de sezut captusit fin este reversibil si poate fi montat in ambele directii. Atat suportul pentru picioare, cat si spatarul pot fi reglate in pozitie intinsa, in timp ce copertina cu extindere poate fi trasa mult inainte. In plus, copertina este echipata cu o fereastra de vizualizare, realizata din plasa pentru o mai buna circulatie a aerului.

Manerul de impingere al caruciorului este moale la atingere si poate fi reglat pana la 30 cm in inaltime. In acest fel, atat parintii scunzi, cat si cei inalti imping confortabil caruciorul Eagle 4S. Datorita celor patru roti de confort, precum si a sasiului usor suspendat, Eagle 4S este foarte usor de manevrat. Rotile din fata sunt pivotante, dar pot fi si blocate. Linia alba a rotilor asigura o vizibilitate mai buna pe intuneric. Centurile de siguranta captusite si cu prindere in 5 puncte, bara de protectie, precum si frana pentru parcare va ajuta sa mentineti copilul in siguranta.

Caruciorul usor din aluminiu poate fi pliat foarte compact. Acest lucru va permite sa transportati Eagle 4S chiar si in masini mici, sa il depozitati acasa sau sa transportati cu usurinta caruciorul peste umar de cureaua de transport captusita.

Sugestia noastra. Complementar pentru caruciorul Eagle 4S, oferim deasemenea landoul compatibil, precum si scaunele auto tip scoica hauck Comfort Fix si hauck iPro Baby (necesitate adaptori, disponibili separat, pentru montarea pe cadrul caruciorului) și baza ISOFIX a fiecaruia. Un produs cu toate optiuniule.

Dimensiuni asamblat

91 x 55 x 104 cm

Dimensiuni pliat

66 x 55 x 25.5 cm

Greutate carucior

6.9 kg

Maner reglabil

2x / 91-104 cm

Potrivit de la

0 luni pana la 25 kg (22 kg pe sezut, 3 kg in cos)

Suspensie pe roti

Da

Dimensiuni

Diametru roti

fata 14 cm spate 15 cm


166000

HAUCK

Referinte specifice