Carucior Rapid 3R Hauck


148525

HAUCK

Referinte specifice

1.199,00 lei
cu TVA
Culoare

Cantitate:

RAPID 3R

  • Roți pentru toate terenurile cu profil de cauciuc
  • Copertina mare cu UPF 50+
  • Pliere cu o singură mână
  • Pliere compactă
  • Mâner reglabil pe înălțime
  • De la naștere până la 25 kg - aprox. 4 ani
  • Compatibil cu scaunul auto pentru sugari si cu baza

DIMENSIUNE MICA

Pliere rapida


Rapid 3R poate fi pliat compact cu o singura mana. Bucla de eliberare are functie dubla este si manerul care va permite sa transportati caruciorul confortabil pe umar. Si astfel veti avea intotdeauna o mana libera pentru comoara dvs. mica.

COMBINABLE WITH ISOFIX-COMPATIBLE CAR SEAT

Flexible use


In combination with the separately available Comfort Fix infant car seat, you can achieve a practical Shop N Drive System. In your vehicle, this baby car seat guaranteees maximum safety thanks to the patented side-impact protection. Comfort Fix and Isofix Base for an even better fixing in the car, are available separately or as a set.

Product Description

Plăcerea de a conduce pe trei roți

Acest cărucior agil cu trei roți are țesături de înaltă calitate și atrage privirile. Datorită roților mari pentru toate tipurile de teren, acest carucior oferă o plimbare fără denivelări pe toate drumurile. Este pur și simplu perfect dacă îți place să te plimbi atât pe teren neasfaltat cât și în oraș. În plus, roata din față este pivotantă sau blocabilă.

Rapid 3R este utilizabil până la aprox. 4 ani și încărcabil până la 25 kg. Pentru transport, căruciorul se pliază compact în câteva secunde, iar bucla de eliberare se dublează ca mâner de transport.

În timpul călătoriilor, copertina extra-mare cu UPF 50+ și fereastra practică peek-a-boo îți protejează copilul împotriva soarelui, vântului sau a ploii. Datorită suportului practic pentru pahare, răcoritoarea este întotdeauna la îndemână.

Când copilul tău este somnoros, atât spătarul cât și suportul pentru picioare pot fi adus la o poziție dreaptă. Lucrurile bebelușului, mâncarea și altele pot fi depozitate în coșul de cumpărături mare.

Datorită mânerului reglabil în înălțime, Rapid 3R poate fi împins într-o postură prietenoasă cu spatele. Centurile în 5 puncte, bara cu protecție anti-alunecare și frâna te ajută să păstezi copilul în siguranță în orice moment.

Sugestia noastră: Dacă dorești să folosești Rapid 3R chiar de la naștere, îți recomandăm portbebeul 2-in-1 disponibil separat - un landou încântător care poate fi ulterior transformat într-un sac pentru picioare practic. În mod alternativ, poți combina căruciorul, cu scaunul nostru auto Comfort Fix într-un sistem de călătorie.

Bara fata detasabila

Da

Centura cu prindere

5 puncte

Copertina detasabila

Da

Cos cumparaturi

Da

Dimensiuni asamblat

114 x 61 x 110 cm

Dimensiuni pliat

88 x 61 x 39 cm

Dimensiuni pozitie somn

87 x 33 cm

Greutate carucior

11.55 kg

Pliere carucior

Compact

Potrivit de la

0 luni pana la 25 kg (22 kg pe sezut, 3 kg in cos)

Protectie UV 50+

Da

Dimensiuni

Diametru roti

Fata 26 cm; Spate 30 cm


148525

HAUCK

Referinte specifice