Carucior Dublu Rapid 3R Duo Hauck


512012

HAUCK

Referinte specifice

2.219,00 lei
cu TVA

Cantitate:

DOUBLE

the luck

RAPID 3R DUO - INCL. ADAPTER SETS

  • Carucior pentru gemeni si frati - ideal de la nastere
  • Roți pentru toate terenurile cu profil de cauciuc
  • 77 cm lățime - încape prin uși
  • Dimensiune compactă de pliere
  • Incl. adaptori pentru două scaune auto pentru nou născuți

PRACTICE

Accesorii Cărucioare


Compatibil cu Rapid 3R Duo, vă recomandăm Portbebeul 2in1. În acest fel, veți putea utiliza și căruciorul pentru frați pentru nou-născuți. Și pentru a vă proteja cel mai bine copii, vă oferim ca şi produs compatibil, disponilbil separat și o pelerină ploaie practică.

DISTRACŢIE DUBLĂ

Pentru bebeluşi


Rapid 3R Duo poate fi folosit chiar și pentru gemeni chiar de la naştere, dacă este combinat cu Portbebeurile 2in1 disponibile separat. Fixând adaptorii incluși pe cadru, puteți monta, de asemenea, două scaune auto pentru sugari Comfort Fix, care sunt de asemenea disponibile separat.

SE POTRIVEŞTE LA TOATE TOCURILE DE UŞI

Doar 77 cm lăţime


În ciuda faptului că copii sunt unul lângă altul, Rapid 3R este atât de îngust cu doar 77 de cm încât încape prin aproape orice ușă. Prin urmare, acest cărucior este perfect pentru părinții cu doi copii mici.

CU POZIŢIE ÎNTINSĂ

Ajustare separată


Spătarele sunt reglabile individual până la poziția intinsă, printr-o buclă, suporturile pentru picioare, precum și copertinele mari sunt şi ele reglabile. Acestea sunt echipate cu extensii pentru soare și pot fi extinse prin deschiderea fermoarului. În acest fel, se deschide un plus de material tip plasă care oferă posibilități optime de ventilație.

DISTRACŢIA DE A CONDUCE

Roţi pentru toate terenurile


Cu roțile sale all-terrain și suspensia sa, Rapid 3R Duo poate fi folosit pe orice sol. În plus, roțile din față sunt pivotante și blocabile, ceea ce face acest cărucior dublu ușor de condus.

Product Description

Rapid 3R Duo - un carucior pentru doi copii de inalta calitate, care poate fi folosit imediat de la nastere! Agil cu roti pentru toate terenurile, materiale elegante si pliere compacta, puteti utiliza Rapid 3R Duo in combinatie cu doua scaune auto pentru copii, datorita adaptorilor inclusi. Si chiar mai bine: Rapid 3R Duo reuseste sa se strecoare prin orice usa datorita latimii sale de numai 77 cm.

Dublati distractia cu nou-nascutii. Carucior perfect pentru copii mici sau bebelusi, chiar gemeni nou-nascuti. Cu portbebeul 2in1 disponibil separat, puteti folosi Rapid 3R Duo chiar de la nastere. Atunci cand utilizati adaptorii inclusi in produs, puteti chiar sa fixati doua scaune de masina Comfort Fix pe cadru. Acestea sunt disponibile separat.

Confortabil. Scaunele captusite fin sunt pur si simplu confortabile. Spatarele celor doua unitati sport sunt reglabile individual in pozitia culcat prin tragerea curelei. Suportul pentru picioare este, de asemenea, reglabil individual. Pentru a trage inainte copertinele mari, pur si simplu trebuie sa deschideti fermoarul pentru a face sa apara zona cu plasa care garanteaza, de asemenea, o ventilatie optima. In acelasi timp, va puteti vedea copiii.

Cel mai important: siguranta lor este garantata intotdeauna datorita centurii cu prindere in 5 puncte si a barelor de protectie din fata. Frana de picior ofera siguranta optima in timpul opririlor.

Pliere cu o singura mana. Pentru a putea transporta Rapid 3R Duo cu usurinta, il puteti plia compact cu o singura mana. In acest fel, se potriveste in orice portbagaj.

Dublati distractia de conducere. Acest carucior pentru frati, se potriveste pentru toate tipurile de teren deoarece are suspensii si este foarte usor de condus. Datorita rotilor din fata care se pot bloca sau pot fi pivotante, este usor de manevrat chiar si cu 2 copii in el.

Recomandarea noastra! Compatibil cu Rapid 3R Duo recomandam scaunul auto Comfort Fix baby si baza acestuia Comfort Fix Isofix Base, precum si scaunul auto iPro Baby pentru nou nascuti si baza iPro Base.

Dimensiuni asamblat

92 x 76 x 105 cm

Dimensiuni pliat

89 x 76 x 37 cm

Greutate carucior

17.1 kg

Inaltime maner

105 cm

Potrivit de la

0 luni pana la 15 kg

Roti

pline cu profil din cauciuc

Dimensiuni

Diametru roti

spate 26 cm fata 17.5 cm

Latime sezut

2 x 31 cm


512012

HAUCK

Referinte specifice