Carucior Roadster Duo SLX Hauck


512173

HAUCK

Referinte specifice

1.419,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat
Culoare

Cantitate:

Atribute
Dimensiuni asamblat 92 x 76 x 111 cm
Dimensiuni pliat 89 x 76 x 42 cm
Greutate carucior 14.2 kg
Potrivit de la 0 luni pana la 36 kg
Roti cu profil de cauciuc plin

DUBLATI

distractia

ROADSTER DUO SLX

  • Carucior pentru frati si gemeni cu pozitie pentru somn
  • Ingust, incape pe usi si in lift
  • Spatar si suport picioare reglabil individual
  • Pliere rapida si compacta cu o singura mana
  • Usable from birth with our 2 in 1 Carrycot

DUBLATI NOROCUL

Pentru bebelusi si copii


varsta. Roadster Duo SLX poate fi folosit si pentru nou-nascuti, atunci cand este combinat cu Carrycot 2 in 1 Hauck.

INCAPE PRIN ORICE USA

Doar 76 cm latime


In ciuda faptului ca este un carucior dublu, cei 76 cm latime se potrivesc prin orice usa sau lift - solutia perfecta pentru familiile cu doi copii mici.

CU POZITIE PENTRU SOMN

Ajustabil separat


Spatarele, suporturile pentru picioare si copertina sunt reglabile individual. In acest fel, fiecare copil poate decide pozitia proprie.

PLIERE RAPIDA

Pliere-Cu-O-Singura-Mana


Roadster Duo SLX poate fi pliat sau asamblat cu o singura mana. Datorita manerului sau continuu, impingerea caruciorului cu o singura mana este posibila.

PRACTIC

Accesorii Carucioare


Va recomandam Carrycot 2-in-1 disponibil separat pentru Roadsterul Duo SLX. In acest fel, caruciorul dvs. poate fi folosit pentru nou-nascuti. O pelerina de ploaie, practica pentru zapada si vant, este disponibila separat.

Product Description

Caruciorul Dublu Roadstre Duo SLX este distractiv de doua ori - pentru gemeni sau pentru farti.

Puteti folosi Roadster Duo SLX chiar si la bebelusi nou nascuti. Combinati Roadsterul Duo SLX cu portbebe 2-in-1 (disponibil separat) pentru a crea un landou. Spatarul poate fi reglat pana ajunge la pozitia de somn individual la ambele parti sport, precum si suporturile pentru picioare sunt reglabile separat si individual.

Caruciorul Dublu Roadster Duo SLX are si alte talente. Datorita mecanismului central de blocare, poate fi pliat in doar cateva minute doar cu o mana. Rotile din fata blocabile, ce se pot roti 360°, fac caruciorul acesta agil si manevrabil, chiar si cu doi copii. Suspensiile au fost concepute pentru doi copii si absorb cu usurinta denivelarile de pe suprafata drumului. Pentru siguranta micuturilor dvs, caruciorul este echipat cu centuri cu prindere in 5 puncte, care contin pernite pentru umar, sibara fata. Cand nu sunteti in miscare, puneti frana, ceea ce actioneaza pe ambele parti. Depozitati accesoriile bebelusilor sau jucariile lor in cosul mare de cumparaturi.

Caruciorul Dublu Roadster Duo SLX este caruciorul dublu perfect, deoarece copii dvs pot sta unul langa celalalt, pot comunica intre ei si se pot distra impreuna.

Videos


512173

HAUCK

Referinte specifice