Carucior 2 in 1 Saturn R Hauck


400142

HAUCK

Referinte specifice

2.069,00 lei
cu TVA
Culoare

Cantitate:

SATURN R DUOSET

  • Castigator testului de către Stiftung Warentest
  • Set mit Sportwagen bis 25 kg und Babywanne - für Stadt und Land
  • Roți pentru toate terenurile cu profil de cauciuc
  • Unitate sport usoara si reversibila cu pozitie pentru somn
  • Cel mai usor set de carucior de la hauck
  • Compatibil cu scaunele auto tip scoica - fara adaptori
  • Cadru de aliminiu de inalta calitate
  • Maner telescopic ajustabil pe inaltime pentru mai mult spatiu la picioare

DE STIFTUNG WARENTEST

Câştigătorul testului


Saturn R Duoset a obţinut titlul de câștigător în comparaţia cărucioarelor la Stiftung Warentest (08/2019). Suntem foarte mândri de acest rezultat, mai ales că Hauck Comfort Fix Set a fost, de asemenea, evaluat ca câștigător al testului de către Stiftung Warentest (11/2018).

CARUCIORUL DEOSEBIT DE CONFORTABIL

Modern & elegant


Acest carucior modern si elegant este livrat cu un landou si poate fi combinat cu scaunul auto pentru nou nascuti i-Size iPro Baby. Caruciorul deosebit de usor este prevazut cu textile frumoase si moi. In plus, dimensiunea compacta de pliere face ca Saturn R sa fie partenerul perfect de calatorie.

CU PORTBEBE

Potrivit chiar de la nastere


In combinatie cu landoul inclus, Saturn R poate fi folosit de la nasterea comorii mici. Saltelele moi si textilele de inalta calitate va oferi micutului un sentiment de securitate inca de la inceput.

IN DOUA DIRECTII

Confort


Spatarul unitatii sport reversibile poate fi inclinat in pozitia culcat cu o singura mana, in timp ce suportul pentru picioare poate fi adus la orizontala. Copertina poate fi trasa in fata. In plus, Saturn R ofera o libertate maxima de miscare si poate fi folosit foarte mult timp, deoarece poate suporta o greutate de pana la 25 kg.

PENTRU ORICE MASINA

Pliere la dimensiuni mici


Pentru o calatorie relaxata, Saturn R poate fi pliat compact impreuna cu unitatea sport - dimensiunea incape in orice masina!

PENTRU ORAS SI ZONE RURALE

Roti all-terrain


Datorita rotilor all-terrain si a suspensiilor, distractia maxima este garantata nu numai in oras, ci si in mediul rural. Rotile de inalta calitate cu profil din cauciuc absorb inegalitatea si au avantajul de a nu face pana niciodata. Rotile din fata se rotesc si pot fi blocate, facand Saturn R un aliat foarte agil.

IPRO BABY & BAZA IPRO

Mix & Match


Scaunul auto pentru sugari iPro Baby, care a fost aprobat dupa noua normativa i-Size, poate fi fixat pe cadrul Saturn transformandu-l intr-un agil sistem Shop N Drive - ideal pentru magazinele mici. In vehicule, iPro Baby ofera siguranta maxima datorita Conceptului de Siguranta Multi-Strat. Poate fi fixat fie cu centura de siguranta in trei puncte a autovehiculului, fie cu baza iPro disponibila separat.

Product Description

Acest cărucior modern şi elegant conţine unitatea sport şi landoul şi poate fi combinat cu scaunul auto i-Size iPro Baby. Veţi iubi materialele sale fine şi roţile pentru toate tipurile de teren care pot fi lăsate libere să vireze sau pot fi blocate pe direcţia înainte! Saturn R este perfect pentru excursii frumoase în familie şi odată pliat devine compact, perfect nu numai pentru viaţa de zi cu zi, ci şi pentru călătoriile dumneavoastră.
Oraş şi ţară. Roţi pentru toate tipurile de teren şi suspensiile încadrate fac din acest cărucior o adevărată distracţie. Roţile din faţă pot fi blocate sau pot rămâne pivotante. Mânerul este moale şi reglabil pe înălţime, având ataşat un suport pentru pahar. Împreună cu unitatea sport Saturn este uşor de pliat şi compact, prin urmare, ideal pentru a economisi spaţiu.
LANDOUL Saturn. În combinaţie cu landoul, puteţi folosi Saturn direct de la naşterea bebeluşului. Landoul bine captuşit şi cu salteaua moale, oferă un sentiment de siguranţă de la bun început.
Două direcţii – ambele elegante şi atât de confortabile. Unitatea sport este deosebit de uşoară şi, prin urmare, uşor de inversat. În acest fel, micuţul poate alege între a se uita la dumneavoastră sau la împrejurimi. Materialele de înaltă calitate sunt moi şi confortabile, dar totusi foarte durabile. Spătarul poate ajunge în poziţia de somn, folosind doar o singură mână, iar suportul pentru picioare este reglabil. Atunci când copertina este trasă în fată, aceasta oferă o protecţie maximă împotriva soarelui, a vântului şi a ploii. Setul include, de asemenea, o husă de picioare care oferă protecţie suplimentară. Mânerul reglabil în funcţie de înălţime poate fi reglat individual.
Cel mai important: centura cu prindere în 5 puncte şi bara frontală garantează siguranţa copiilor dumneavoastră în orice moment, în timp ce frâna de picior oferă stabilitate în timpul opririlor.
Combină şi Mixează. COMBINAŢII INTELIGENTE cu scaunul auto i-Size iPro Baby sau cu setul iPro Baby.
iPro Baby – SCAUN AUTO PENTRU BEBELUŞI. Pentru nou-născutul dvs., recomandăm iPro Baby disponibil separat, care a fost testat în conformitate cu cea mai recentă normă i-Size şi care poate fi folosit mult mai mult decât orice scaun tradiţional de maşină pentru copii. Combinând iPro Baby cu cadrul Saturn rezultă un sistem Shop’n Drive agil, care vă permite să faceţi o plimbare chiar şi în magazinele mici. În maşină, acesta oferă siguranţă maximă datorită sistemului său modular de protecţie împotriva impactului lateral.
iPro BASE. Atunci când utilizaţi iPro Baby în maşină, vă recomandăm baza iPro disponibilă separat. Alternativ, este disponibil şi ca iPro Baby Set, alcătuit din scaunul auto iPro Baby şi baza iPro. Baza este utilizabilă şi pentru scaunul auto iPro Kids.

Până la 25 kg! Acum puteţi folosi căruciorul Saturn R pentru o perioadă lungă, deoarece susţine până la 25 kg. Aceasta înseamnă că îndeplinim în mod voluntar cerinţe care depăşesc standardele legale.

Continut pachet

1x landou; 1x carucior sport reversibil; 1x husa picioruse landou; 1x husa picioruse carucior sport; 1x suport biberon

Dimensiuni asamblat

87 x 59 x 99 cm

Dimensiuni pliat

85 x 59 x 39 cm

Greutate carucior

11,10 kg

Maner reglabil

3 x 98 -105 cm

Potrivit de la

0 luni pana la 25 kg (22 kg pe sezut, 3 kg in cos)

Roti

pline cu profil din cauciuc

Dimensiuni

Diametru roti

spate: 26 cm fata: 17.5 cm

Latime sezut

30 cm


400142

HAUCK

Referinte specifice