Carucior 2 in 1 Juli Kinderkraft


KINDER KRAFT-KRAFT-1677

KINDER KRAFT

Referinte specifice

1.099,00 lei
cu TVA
Culoare

Cantitate:

Kinderkraft - Carucior 2 in 1 JULI

 

Carucior 2 in 1 JULI de  la KinderKraft se poate folosi de la 0 la 36 de luni  cu un sistem inovator, conceput cu atentie si ergonomic . Propunerea universala, ce indeplineste trei functii de baza: landou, parte sport ce se transforma din landou si scaun auto.

Carucior 2 in 1 JULI de la KinderKraft  nu doar combina functionalitatea, dar designul modern. Este foarte usor  manevrabil, confortabil si se  adaptateaza la diferite conditii meteorologice. Operare confortabila ofera prindere in  5 puncte,   maner reglabil pe inaltime , mecanism de pliere foarte simplu , roti pneumatice, facandu-l ideal pentru plimbari. Fabricate din materiale rezistente si de buna calitate, cadrul are 6 kg si este  echipat cu patru roti cu amortizare si  frana centrala convenabila.

Convenabil - miscarea o singura mana. Fiecare dintre aceste variante pot fi montate usor cu fata sau cu spatele fata de parinte ( reversibil).

Dupa inchiderea caruciorului el se transforma intr-un pachet mic, care va transporta cu usurinta in portbagaj sau in dulap.

Partea sport  poate fi setata in trei pozitii .

Accesorii:

  • Suport pahar
  • Husa de picioare
  • Husa de ploaie
  • Lungime - 77,5 cm, Latime - 31 cm, Inaltime - 57 cm
KINDER KRAFT-KRAFT-1677

KINDER KRAFT

Referinte specifice