Carucior 3 in 1 Rapid 3R Trio Set Hauck


149454

HAUCK

Referinte specifice

2.496,00 lei
cu TVA

Cantitate:

HAI SA MERGEM

descoperiti natura

RAPID 3R TRIO SET

  • Rezulatul testului bun pentru scaunul auto Comfort Fix
  • Sportwagen mit Liegefunktion - lange verwendbar bis 25 kg
  • Schnell und kompakt zu falten
  • Roți pentru toate terenurile cu profil de cauciuc
  • disponibil optional: Baza Isofix pentru Comfort FIx
  • Textile de inalta calitate si cadru bicolor

RELAXED SHOPPING

Travel System


Combining the infant car seat with the chassis results in a light and agile Shop N Drive System that allows your to stroll though small streets and shops without problems. Purchases and other things can be put into the large basket beneath the seat.

PENTRU O DISTRACTIE OPTIMA LA CONDUS

Roata mare


Datotrita rotilor mari si suspensiilor, Rapid 3R este construit pentru teren neuniform. Indiferent daca este vorba despre landou, scoica sau unitate sport, acest carucior cu 3 roti este foarte agil, datorita rotii din fata pivotante si blocabile.

ONE-HAND-FOLD

Fast & Compact Folding


Rapid 3R is folded down very fast to a compact size - with one hand only. The release loop doubles up as practical carrying handle, giving you the possibilitie of carrying it over your shoulder for example when going up or down stairs. And the best: one of your hands is always free for your little one. Naturally, the compact dimensions are also ideal for transporting it in any car.

WITH LYING POSITION

Comfy & confortable


The comfy and generous seat can be brought in lying postion by the loop and the footrest multi-adjusted. The large canopy can be extended by opening an area in mesh fabrics that allow optimum ventilation. In addition, Rapid 3R can be loaded up to 25 kg.

COMFY & ELEGANT

Fabrics & Chassis


This sporty and fast stroller is equipped with a bi-color chassis and high-quality fabrics. On the inside, soft and breathable fabrics and on the outside, super modern materials that glimmer elegantly have been used. This way, your little treasure will feel at ease right from the beginning.

Product Description

Rapid 3R trio set - Distractie placuta la conducere, garantata cu acest minunat carucior, datorita rotilor sale pentru toate terenurile! Acest carucior Trio sport elegant si cu materiale de inalta calitate, cu cadrul bicolor si cu posibilitatea de plierea in cateva secunde cu o singura mana, va vor umple de entuziasm.

Pentru orice teren. Datorita rotilor mari teren si a rotii din fata care se roteste sau se poate bloca pe directia inainte, Rapid 3R este foarte agil si facut pentru a fi utilizat chiar si pe un teren neuniform. Manerul moale si confortabil poate fi ajustat pe o inaltime de 30 cm si astfel adaptat la inaltimea dumneavoastra.

Potrivit de la nastere. Atunci cand este combinat cu landoul confortabil, Rapid 3R poate fi folosit chiar de la nastere. Usor de fixat pe cadru, landoul va oferi copilului un sentiment de siguranta inca de la inceput. Scaunul auto Comfort Fix pentru bebelusi este la fel de usor de montat pe cadru printr-un clic si astfel setul se transforma intr-un sistem practic Shop'n Drive care va permite sa va strecurati chiar si prin cele mai mici magazine. In timpul calatoriilor dumneavoastra cu masina, Comfort Fix garanteaza siguranta in orice moment si poate fi fixat si pe baza Isofix Base disponibila separat. Scaunul pentru masina pentru bebelusi are in compozitie spuma PU inovativa si absorbanta a socurilor, pentru protectie maxima la impact lateral, in timp ce centura cu prindere in 3 puncte ofera siguranta suplimentara. Protectia pentru cap si insertia scaunului utilizabile optional, precum si materialele respirabile, ofera confort suplimentar.

Elegant si sportiv. Odata ce copilul dvs. este putin mai mare, puteti folosi partea sport. Unitatea de sezut mare si

confortabila poate fi adusa in pozitia culcat prin tragerea curelei. Suportul pentru picioare este, de asemenea, multi-reglabil, in timp ce copertina mare poate fi trasa in fata si prin deschiderea fermoarului, se deschide o portiune acoperita de plasa care permite o ventilatie optima. Centura cu prindere in 5 puncte si bara din fata ofera o siguranta maxima, in timp ce frana de picior actioneaza puternic si sigur in timpul opririlor dumneavoastra.

Pliere compacta cu o singura mana. Rapid 3R este usor de pliat cu o singura mana in cateva secunde, in timp ce bucla de pliere are dubla functionalitate este si maner de transport. Perfect pentru transportul in autobus sau pe scari. Si mai mult: veti avea intotdeauna o mana libera pentru copilul dumneavoastra. Bineinteles, incape usor in portbagajul masinilor mici.

Recomandarea noastra! Fiind compatibil cu acest set Trio, va recomandam baza Comfort Fix Isofix Base, disponibila separat. In plus, Rapid 3R este disponibil si ca si carucior sinestatator.

Pana la 25 kg. Rapid 3R poate fi incarcat pana la 25 kg, facandu-l partener ideal pana la varsta de 5 ani, promitand o utilizare foarte lunga. In acest fel, satisfacem in mod voluntar cerinte peste standardele legale.

Dimensiuni asamblat

109 x 61 x 107 cm

Dimensiuni pliat

88 x 61 x 39 cm

Greutate carucior

11.5 kg

Maner reglabil

4x / 73 - 111 cm

Potrivit de la

0 luni pana la 25 kg (22 kg pe sezut, 3 kg in cos)

Roti

pline cu profil din cauciuc

Dimensiuni

Diametru roti

spate 30 cm fata 26 cm149454

HAUCK

Referinte specifice