Set Carucior Malibu 4 Trio Set Hauck


146088

HAUCK

Referinte specifice

1.573,00 lei
cu TVA
Culoare
Stare

Cantitate:

• Partenerul ideal pentru cumparaturi

• Extrem de usor si pliere compacta

• Sezut confortabil cu pozitie pentru somn

• Copertina mare extensibila

• Modern cu cusaturi romboide

 

Cu acest Trio set compact, veti fi perfect echipat de la nasterea copilului pana la varsta prescolara. Este deosebit de usor, agil si cu un textil cusut rombic, elegant, Malibu 4 Trio Set este partenerul ideal pentru o plimbare placuta prin oras.

Totul impreuna. Datorita rotilor din fata pivotante si blocabile, Malibu 4 Trio Set este deosebit de agil garantand distractie in timpul mersului, in timp ce landoul comod ofera siguranta micutului de la inceput.  Scaunul auto Zero Plus Comfort 0+ este de asemenea utilizabil chiar de la nastere si poate fi fixat pe  cadru fara adaptori suplimentari, deoarece acestia sunt deja integrati in cadru. Astfel rezulta un Shop'n Drive System, practic si agil, care va permite sa va plimbati si prin cele mai mici magazine. Ceea ce este important: siguranta copilului dumneavoastra este garantata permanent datorita sistemului patentat de protectie la impact lateral si doatorita centurilor de prindere in  3 puncte.

O data ce copilul creste treceti la partea sport pentru a-i oferi confort maxim. Spatarul poate fi adus in pozitie pentru somn prin tragerea curelei iar suportul pentru picioare este multi-reglabil. Copertina extensibilia pentru soare daca trasa in fata, ofera protectie maxima impotriva soarelui, a vantului si a ploii, in timp ce va puteti vedea intotdeauna copilul prin fereastra transparenta. Materialul de plasa din copertina ofera o ventilatie optima. In plus, siguranta copilului dumneavoastra este garantata in orice moment, datorita centurii cu prindere in 5 puncte si a barei de protectie din fata, in timp ce frana ofera o blocare sigura in timpul opririlor. Lucrurile copiilor sau bagajele pot fi depozitate in cosul incapator al caruciorului. Odata pliat caruciorul Malibu 4 va incape in orice portbagaj.

Pana la 25 kg. Caruciorul Malibu 4 poate fi utilizat mult timp, deoarece poate fi incarcat pana la 25 kg. Aceasta inseamna ca indeplinim in mod voluntar cerintele peste standardele legale.


146088

HAUCK

Referinte specifice