-83,00 lei - 83,00 lei

Bicicleta Spinning Run Active 27213 Life Gear

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
100kg
Greutate volanta
13kg

life-gear-27213

LIFE GEAR

Referinte specifice

1.266,00 lei
1.349,00 lei
cu TVA

Cantitate:

Bike Gear Spinning Active Bike - 27213


Bicicleta Life Gear Run Active Spinning Bike-27213 este usor de ajustat si de utilizat, are un design confortabil si ghidon care poate fi prins in mai multe pozitii. Volanta de 13 kg asigura o miscare lina, sigura si o functionare linistita.

Datorita usurintei de utilizare, ofera o experienta de antrenament perfect si poate fi un partener de pregatire ideal in casa ta.

Bicicleta Life Gear Run Active Spinning Bike-27213 ofera o structura puternica cu o capacitate de incarcare de 100 kg. Scaunul reglabil pe orizontal si vertical,ghidonul reglabil vertical ofera o reglare confortabila pentru toti utilizatorii. Pedalele mari de antialunecare si curelele de pedale reglabile asigura un antrenament continuu si intens.

Puteti regla usor nivelul de rezistenta rotind butonul central spre stanga sau spre dreapta, in timp ce apasati (functia de frana de urgenta) puteti opri antrenamentul.

Bicicleta Life Gear Run Active Spinning Bike-27213 este de dimensiuni similare cu o bicicleta rutiera, astfel incat permite o utilizare mai intensa la domiciliu.Puteti antrena inima eficient si puteti creste circulatia sangelui.

Cu un suport integrat, usor de rotit si reglabil pentru tableta / smartphone, puteti discuta, naviga pe internet, verifica e-mailul, cititi, urmari videoclipuri, TV sau vizionati filme in timpul antrenamentului.

Caracteristici Life Gear Run Active Spinning Bike-27213

Pentru utilizare intensiva la domiciliu
Capacitate de incarcare 100 kg
Scaun reglabil orizontal si vertical
Ghidon reglabil vertical
Rezistenta reglabila la infinit
Constructie sigura si stabila a cadrului de otel
Suport pentru tableta / smartphone
Volanta de 13 kg
franare de urgenta
Roti de transport incorporate
Pedale mari de antialunecare cu curea reglabila
Sa in forma anatomica

Garantie: 12 luni

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
100kg
Greutate volanta
13kg

life-gear-27213

LIFE GEAR

Referinte specifice