-80,00 lei - 80,00 lei

Bicicleta Spinning SB2.6 Spin Bike BH Fitness

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
115kg
Greutate volanta
22kg

H9173

BH FITNESS

Referinte specifice

2.454,00 lei
2.534,00 lei
cu TVA

Cantitate:

BH Fitness SB2.6 spin bike, care se aseamana cu o bicicleta cursiera ca dimensiune, din acest motiv ciclismul al domiciliu devine mai intensiv.

La achizitia unei biciclete de Indoor-Cycling primesti CADOU  :

 • o sedinta de initiere in disciplina schwinn - indoor cycling
 • doua sedinte de antrenament online

Oferite de instructor certificat international: Click Aici

BH Fitness SB2.6 spin bike

 

 

Cea mai realista bicicleta  Indoor!


Bicicleta BH Fitness SB2.6 Spin bike este caracterizata prin reglabilitate de nivel inalt, utilizare facila, forma comoda, precum o cârma care poate fi reglata pe mai multe direcţii. Volanta de 22 kg este uniforma şi asigura o mişcare sigura şi pentru articulaţii. NOUL sistem eficient de frânare asigura un rulaj neted şi o funcţionare silenţioasa. Pedalele de tip Dual SPD ajuta la un antrenament intensiv in timp scurt.

Dimensiunea sa asemanatoare unei biciclete de curse, face posibil ca ciclismul de la domiciliu sa devina mai intensiv. Pe bicicletele BH Fitness Spin Bike se pot efectua antrenamente eficiente mai ales la nivel cardiac şi se poate regla circulaţia sanguina. Ofera o recreere fizica şi psihica.  Este unul dintre cele mai eficiente antrenamente cardio, care dezvolta corpul şi psihicul, ajuta la marirea rezistenţei şi dezvolta capacitaţile mentale.

Manivela in 3 parţi

Este prevazut cu mecanism identic bicicletelor de cursa lunga. este o combinaţie intre forma cu rulmenţi de tip SKP cu cea de tip 6 PK cu nivel de zgomot redus, astfel face posibil un sistem silenţios şi cu rulaj neted. Sistemul de rulmenţi rigizi ofera o buna protecţie termica şi o siguranţa maxima .

 

 

Bh Fitness Spin bike ellená llá s á llí tá s

 

Reglaj de viteza integrat şi buton de frânare
utilizatorul, prin rotirea spre stâ nga sau dreapta a butonului, poate regla uşor nivelul de rezistenţa, iar prin apasarea in jos a butonului (funcţie frâ na de urgenţa), antrenamentul se poate opri mediat. Reglare şi siguranţa infinita.

 

 

BH Fitness Spin Bike ö ntö tvas lendkeré k
Volanta din fier turnat
Creata cu tehnologia de precizie Align-Precision , volanta de 22 kg cu echilibraj mediu (greutatea divizata egal de la linia mediana) ofera uniformitate in timpul pedalarii şi o rotaţie de mare viteza. Tehnologia de turnare sporeşte durabilitatea şi impiedica coroziunea.

Bh Fitness Spin Bike vá zszerkezet

 

Structura cadru
Conceptul de cadru de tip Fast-Fit X, precum procesul de turnare precis se potriveşte structurii ergonomice şi geometrice a cadrelor bicicletelor de aer liber. Maximizeaza forţa oferita de cadru, creşte elasticitatea, astfel ofera o experienţa de antrenare mai reala.

 

 

 

 

Bh Fitness spin Bike festé s

Materiale anticorozive

În timpul antrenamentului, durabilitatea şi siguranţa cadrului sunt redate prin structura cadru robusta şi necoroziva, care a fost creata prin sudate prin impulsuri computerizate de tip AWI. Structura cadru necoroziva şi tehnologia de vopsire pe mai multe straturi, impiedica coroziunea cadrului.

 

 

Bh Fitness spin Bike fé kezé s
Sistem de frâ nare Hi-tech  Sistemul de frânare creat din pasla de inalta calitate, chiar şi alaturi de frecarea exercitata la temperaturi ridicate, asigura o durabilitate extraordinara, durata de viaţa prelungita şi performanţe maxime.

 

 

 

Bh Fitness spin Bike kormá ny kialakí tá s

Proiect câ rma de tip Red hot
Prezentare şi prindere cârma in mai multe scopuri, pentru o antrenare la mai multe nivele. Reglare precisa pe orizontala şi verticala, pentru depistarea celei mai comode poziţii de utilizare.

Este recomandat şi pentru utilizare T.KIT si X.KIT, care sunt prevazute cu tehnologia Bluetooth de ultima generaţie. Detecteaza mişcarea in timp real, precum viteza şi rotaţiile, apoi transmit aceste date pe un dispozitiv compatibil iOS sau Android, astfel, pe parcursul antrenamentului, putem sa ne distram şi sa fim motivaţi prin diverse aplicaţii. Cele mai noi aplicaţii compatibile: BH by Kinomap, Cycle Rush 2, Webathletics, FitConsole şi Tread Monitor. În timpul antrenamentului, alaturi de programul de antrenare bine setat, va puteţi bucura de toate aplicaţiile Apple sau Android: puteţi sta pe chat, sa navigaţi pe internet, sa descarcaţi noi aplicaţii, videoclipuri, sa va uitaţi la TV sau la programe de cinema, etc.

Este recomandat tuturor fanilor fitness, indiferent de vârsta. 

Proprietaţi BH Fitness SB2.6 spin bike:

 • Utilizare regulata la domiciliu.Cea mai buna alegere pentru incepatori si entuziaşti de fitness pentru a-şi dezvolta abilitaţile şi cunoştinţele de fitness.

 • Rezistenţa infinita cu posibilitate de setare.Sistem de frânare cu frecare din material de piele, design cu frânare de urgenţa.

 • Monitor LCD uşor de utilizat.Afişeaza viteza, rotaţiile, timpul, caloriile, distanta.

 • Şasiu din oţel robust.Securitate şi stabilitate optima

 • Design Belt-Drive (Poly- V).Acesta ofera o performanţa lina şi silenţioasa. Este nevoie de foarte puţina i ntreţinere.

 • Pedale prevazute cu curele.Pedale prevazute cu coş şi curele standard, pentru o performanţa maxima.

 • Cârma ergonomica de tip triatlon.reglabil orizontal şi vertical. Pentru utilizare comoda şi intensiva.

 • Şa creata anatomic.reglabil perfect la formele corpului.

 • Micro-şa şi câ rma reglabila orizontal şi vertical.Reglare confortabila pentru toate dimensiunile corporale.

 • Depozitare şi transport pe roţi.Se poate deplasa cu uşurinţa la domiciliu.

 • Compatibilitate i.Concept (cu accesorii opţionale)

 


Antrenamentul poate fi distractiv, motivant şi mulţumitor. Utilizare pe dispozitive cu Android, Apple şi aplicaţii de pe telefoane mobile şi tablete.


Specificaţii

 • Greutate maxima utilizator: 115 kg

 • Greutate volanta: 22 kg

 • Dimensiune: 104 cm X 52 cm X 119 cm

 • Masa proprie: 43 kg


Garanţie:
 

2 ani  generala,pentru utilizare la domiciliu

 

 

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
115kg
Greutate volanta
22kg

H9173

BH FITNESS

Referinte specifice