-543,00 lei - 543,00 lei

Banda de alergare Eternity 5101CA OMA

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
100kg
Putere motor
3 CP

OMA-5101CA

OMA

Referinte specifice

2.456,00 lei
2.999,00 lei
cu TVA

Cantitate:

OMA Eternity 5101CA banda de alergare

Pentru a maximiza performanta!

OMA entry 5110CA este unul dintre cele mai simple si mai eficiente modele banda de alergare electrice. Spre deosebire de alergarea in aer liber, ofera un antrenament confortabil si excelent in casa noastra.

Antrenamentul pe banda de alergare este un mod eficient de a atinge obiectivele de fitness, pentru a forma muschii si corpul, pentru a imbunatati rezistenta in timp ce se arde caloriile. Cea mai buna alegere pentru incepatori de fitness de casa.

Bucurati-va de performanta motorului si de avantajele sale in timpul antrenamentului,functionare linistita si lina. Motorul de 3 cai putere ofera o viteza maxima de 16 km / h cu un unghi de inclinare reglabil de 10%.

Reprezinta un raport pret-calitate exceptionala.

Are suprafata de alergare 42 x 125 cm,cu suprafata antialunecare pentru siguranta si confort absolut. Datorita sistemului de elastometru,absoarbe vibratiile daunatoare!

Capacitatea maxima de incarcare de 100kg.

Capacitatea sa de incarcare si designul robust asigura o stabilitate excelenta pentru antrenamentul de zi cu zi. Constructia din otel gros si designul larg al talpii ofera stabilitate sigura si durabilitate excelenta.

Programe de antrenament.

Are un monitor cu iluminare de fundal albastru pentru urmarirea starei de antrenament. Cele 12 de presetari ofera o varietate de experienta in antrenament pentru toti utilizatorii.

Pulsometru.

Frecventa cardiaca masurata va va ajuta sa va antrenati mai eficient. Tot ce trebuie sa faceti este sa prindeti din cand in cand senzorii incorporati in manerul suportului de consola.Astfel puteti urmari ritmul cardiac pe ecran!

Sistem pliere in plan vertical
Ajuta la stocare in spatii mai mici.

Conditii de garantie: 12 luni

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
100kg
Putere motor
3 CP

OMA-5101CA

OMA

Referinte specifice