-304,00 lei - 304,00 lei

Banda De Alergare RUN DUAL F1 RUN BH Fitness

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
135kg
Putere motor
2.75 CP

G6414E-if1run-dual

BH FITNESS

Referinte specifice

4.155,00 lei
4.459,00 lei
cu TVA

Cantitate:

NOU! Dual i.Concept cu aplicaţii distractive şi antrenamente de fitness motivaţionale. Bucuraţi-va şi descoperiţi aplicaţia de antrenament individual sau de echipa prin smartphone sau tableta (Modul Bluetooth cu cablu USB).

 

Banda de alergare dual BH Fitness F1 Run  este o banda de alergare moderna cu apariţie adevarata şi puternica, cu dimensiuni perfecte care ofera un confort absolut. Banda de alergare dual BH Fitness F1 Run este cea mai buna alegere pentru entuziasmaţi de fitness incepatori şi pentru cei care practica fitness la domiciliu, pentru a dezvolta condiţia fizica şi cunoştinţele. 

 

Bine aţi venit in lumea conceptului  BH Fitness i.Concept  unde sanatatea şi distracţia devin unul. 

I Concept este un concept nou dezvoltat de BH FITNESS: 100% interactiv, 100% motivaţional, şi 100% sanatos. Datorita proiectarii BH Fitness i.Concept F1 Run Dual tehnologia benzii de alergare a viitorului este combinata cu distracţia multimedia şi mişcarea sanatoasa.

Cum pot sa folosesc aplicaţiile interactive  i.Concept?
Trebuie sa cumparaţi modulul DualKit USB, prin care veţi beneficia de aplicaţiile de fitness gratuite şi distractive.

NOU!  Dual  i.Concept  (se poate achizitiona  opţional) vine cu aplicaţii distractive şi antrenamente fitness motivaţionale (OPŢIUNE). Bucuraţi-va şi descoperiţi aplicaţia de antrenament individual sau de echipa prin smartphone sau tableta (Modul Bluetooth cu cablu USB). Cele mai noi aplicaţii compatibile: BH by Kinomap, Run on Earth, Webathletics, FitConsole şi Tread Monitor. În timpul antrenamentului pe lânga programele de antrenamente bine setate puteţi beneficia de avantajele aplicaţiilor Apple sau Android: puteţi comunica cu alţii prin programe de chat, puteţi naviga pe internet, puteţi verifica e-mailurile, puteţi citi e-book-uri, puteţi efectua cumparaturi in magazine virtuale, puteţi descarca noi aplicaţii, puteţi vizualiza programe video, televiziune sau cinema, etc..

Aparatele BH Fitness Dual sunt compatibile cu smartphone-urile şi tabletele cu sistem de operare iOS şi Android prin tehnologia wireless Bluetooth. 

 

NOUTATE - Funcţie ECO:  Pentru prima data in lume a fost introdus la seria BH banda de alergare modulul de funcţionare economica. Prin apasarea butonului aparatul consuma cu 30% mai puţina energie. Prin activarea modului economic comanda primeşte semnal, dupa care aparatul ia de la reţea mai puţina energie, şi aceste modificari reduc consumul actual de energie cu 30% pe lânga viteza permanenta şi unghiul 0 de inclinare a benzii de alergare.

 

Suprafața de alergare,antialunecare si anti-static. Banda de alergare este echipat cu suprafata de alergare 1.6T, care este de design dublu-țesute 3 straturi.Acest lucru asigura durabilitatea covorului, reduce gradul de alungire și are efect antistatic.

 

Tehnologie Covex Roller:
Benzile de alergare BH Fitness sunt echipate cu tehnologie cu COVEX ROLLER, care poziționeaza in mod automat conducerea covorului și imbunatațește durabilitatea benzii de alergere.

 

Sistemul de amortizare șoc RUN+ K-Dumper:
Testat de BH Triatlon Team si proiectat de departamentul BH C & D,ofera noul sistem de amortizare din 6 elastometru eliminand sarcina de pe articulatiile genunchiului și a gleznei, contribuind astfel la un exercițiu sanatos.

 

NOU - Funcția ECO:Prin apasarea butonului, banda va consuma mai puțina energie electrica de pâna la 30%.Modul ECO este activat, regulatorul primește un semnal și astfel preia mai puțina energie de la rețea, iar aceste modificari vor reduce consumul real de energie la 25%,  la o viteza constanta și la gradul de inclinare  3% a benzii de alergare.

 

SDS (Soft Drop System)
Sistem hidraulic sigur care se deschide şi previne leziunile mâinilor şi picioarelor.
Sistem pliant in plan vertical

 

Caracteristici BH Fitness F1 Dual:

 • Recomandat pentru folosirea regulata la domiciliu.Cea mai buna alegere pentru entuziasmaţi de fitness incepatori şi pentru cei care practica fitness la domiciliu, pentru a dezvolta condiţia fizica şi cunoştinţele.

 • Sistem pentru cruţarea articulaţiilor.6 sisteme de elastometru pentru absorbţia loviturii + K-Dumper SoftControl (absoarbe vibraţiile daunatoare).

 • Putere motor de 2,75 CP.Banda de alergare sigura şi liniştita, insa cu viteza mare intre 1-16 km/h.

 • Tehnologia Green Power.Comparat cu alte benzi de alergat cu performanţa similara aceasta are consum de energie scazuta şi este mai eficienta.

 • 15 unghiuri de inclinare electronica, reglabila.Face posibil schimbarea nivelului de intensitate la orice viteza. Pe durata antrenamentului ajuta la reducerea sarcinii picioarelor şi muşchilor spatelui.

 • monitor LCD cu afişaj fundal de culoare albastra de marime 6,8" cu 12 programe presetate.Ajuta la indeplinirea ţelurilor. Variaţiile de program ale benzii de alergare F1 ofera o senzaţie variata de antrenament pentru antrenamentele cu banda de alergare la domiciliu.

 • Monitor de motivare.Monitor cu grafice pentru motivarea corespunzatoare.

 • Sistem DualKit  i.Concept (DualKit USB opţional).Câ ştiga sau pierde! Cu ajutorul programelor interactive putem sa menţinem motivaţia şi spiritul de competiţie, respectiv ajuta la combaterea lenei.

 • Masurare puls cu smartphone sau tableta via Bluetooth.(centura de ritm cardiac nu este accesoriu)Permite antrenamentul ţintit a inimii şi al sistemului vascular. Menţine automat numarul pulsului setat prin reglementarea permanenta a intensitaţii antrenamentului.

 • Butoane rapizi pentru unghiul de inclinare şi viteza.Ajuta la controlarea intensitaţii vitezei (km/h şi mp/h) şi a unghiului de inclinare.

 • Test grasime corporala.Pentru formarea prealabila a antrenamentelor.

 • Ventilator integrat cu mare performanţa.Bucuraţi-va de o racire placuta in timpul antrenamentului!

 • SDS (Soft Drop System).Sistem hidraulic sigur care se deschide şi previne leziunile mâinilor şi picioarelor.

 • Sistem pliant in plan vertical.Ajuta la stocare in spaţii mai mici.

 • Aşezare şi mişcare cu ajutorul roţilor.Mişcarea uşoara a aparatului. În mod pliant nu necesita mult spaţiu.

 

Specificatie:

 • Lungime: 174cm

 • Laţime: 78cm

 • Înalţime: 140cm

 • Greutate: 86Kg

 • În stare plianta: L 105cm x L 78cm x Î 150cm

 • Sarcina maxima: 135Kg

 • Marimea suprafeţei de alergare: L 135cm x L 45cm

 • Sistem DualKit  i.Concept  (Opţional DualKit USB,se poete achizitiona separat).  Compatibilitate smartphone, tableta şi accesorii: 

 • Aparate compatibile cu sistem IOS:  iPod touch  (Generaţia 5),  iPhone 4,  iPad 2,  iPad  mini  şi versiunile mai noi. 

 • Aparate cu sistem Android:  Cu aparate de sistem Android 4.3 sau 4.4. Poate funcţiona optim cu ecran de 4,3" sau mai mare.

 

Condiţii de garanţie pt.folosirea la domiciliu:

 • 15 ani la sistemul de cadru

 • 5 ani garanţie la motor

 • 2 ani garanţie totala

Motor
2,75 HP

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
135kg
Putere motor
2.75 CP

G6414E-if1run-dual

BH FITNESS

Referinte specifice