Banda de alergare Performance 375i Proform


PETL68719

PROFORM

Referinte specifice

4.240,00 lei
cu TVA

Cantitate:

Motor 2.0 CHP Mach Z (TM)

Construit pentru a rezista la antrenamente usoare si intense, acest motor raceste componentele interne pentru a creste durata de viata a sistemului de propulsie.

Suport tableta integrat

Fa-ti timp de fitness, timp multi-tasking. Acest dispozitiv mentine tableta sigur si la indemana, astfel incat sa aiba acces la toate instrumentele de divertisment pe care trebuie sa le ai. Tableta este optionala.

0-16 KM / H QuickSpeed(R) control

Accelerati cu ajutorul tastelor presetate QuickSpeed (TM). Setati direct viteza dorita intre 0- 16 km / h pentru a obtine intensitatea care aveti nevoie pentru orice antrenament de performanta

0 - 10% QuickIncline (TM)control

Cresteti performanta cu ajutorul tastelor presetate Quick Incline (TM). O caracteristica preferata in randul profesionistilor, controlati rapid inclinatia si ajustati planul inclinat cu o simpla apasare de buton, fara a intrerupe antrenamentul.

Covor 46 x 127 cm 

Covor cu suprafata de 46 x 127 cm, perfect pentru utilizatorii de orice inaltime, te vei simti confortabil in timpul antrenamentului.

ProShox (TM) Cushioning - Amortizare

Reduce impactul asupra articulatiilor pentru un antrenament mai confortabil.

SpaceSaver(R) Design

Rabatati banda cu o singura miscare. Cu SpaceSaver(R) banda de alergat va ocupa mai putin spatiu

Role covor de 1.6 " perfect echilibrate Non-Flex Roller, reduc frecarea si uzura premature a covorului pentru o durata de utilizare mai lunga.

Senzor Puls EKG (TM) -monitorizeaza ritmul cardiac , senzori incorporati va ajuta sa monitorizati ritmul cardiac pe parcursul antrenamentelor.

Port pentru muzica compatibil iPod/mp3

Asculta in timpul antrenamentului melodiile preferate. Pur si simplu conectati iPod-ul (TM) * sau MP3 player-ul in Sound System Intermix Acoustics 2.0 pentru a asculta un sunet incredibil prin intermediul a doua difuzoare de 2-inch.

Ifit Coach - antrenamente fitness interactive

iFit(R) Coach ready (abonamentul iFit se achizitioneaza separat)

Atingeti obiectivele de fitness intr-un timp record, cu programe de antrenament concepute de un antrenor personal certificat. Fiecare antrenament va ajuta sa obtineti performante maxime cu viteza, inclinatie, si setarile de timp prestabilite.

iFit(R) Coach de asemenea, va trimite un nou antrenament in fiecare zi, proiectat de antrenori personali certificati, astfel incat nu o sa te plictisesti. Aceasta biblioteca de antrenament in continua crestere ofera programe care progreseaza cu tine de la incepator la maratonist.

V-ati intrebat vreodata cum e sa alergati in Barcelona? Doar apasati Start. Descarcati un traseu Google Maps (TM) sau creati propriul traseu. Acesta functie ( iFit * Enabled) comanda banda de alergat si regleaza automat inclinatia pentru a recrea inclinatia traseelor alese. Personaliza antrenamentul cu programe proiectate de catre antrenori personali certificati. Aceasta biblioteca de antrenament in continua crestere ofera programe care progreseaza cu tine de la incepator la maratonist

Endurance este o zona excelenta pentru un antrenament lent si constant. Zona Tempo va plaseaza in ritmul cardiac ideal in functie de categoria de greutate, si Peak este in cazul in care ajungeti la ritmul cardio maxim. Iar daca va concentrati pe un interval, apasati pe butonul de lucru ( work) , apoi apasati recuperare(recovery) pentru a incetini

Pe baza algoritmului de putere de wati pe kilogram, luminile cu LED-uri afiseaza consumul de putere. Acum puteti vedea instantaneu daca sunteti in zona Endurance, Tempo, sau Peak. Anduranta este o zona excelenta pentru un antrenament lent si constant. Zona Tempo va plaseaza in ritmul cardiac ideal in functie de categoria de greutate, si Peak este in cazul in care ajungeti in zona cardio maxima. Iar daca va concentrati pe un intervalul de formare, apasati pe butonul de lucru , apoi apasatiRecuperare pentru a incetini

20 de antrenamente presetate

Display 5 inch

Greutate maxima utilizator: 125 kg

Masurarea timpului: Da

Distanta de antrenament: Da

Viteza (km/h): 0-16

Masurarea pulsului: Da

Afisare grafica: Rounds Watts LED Display

Conexiune PC: Music port iPod/Mp3 Bluetooth iFit

Cheie de siguranta pt oprirea benzii: Da

Setarea vitezei si inclinatiei de la computer: Da

Senzor fara fir pentru puls: Da

Roti pentru transport: Da

Putere medie electromotor CP: 2.0

Dimensiuni: 168 X 84 X 144 cm

Dimensiuni pliat: 85 X 84 X 158 cm

Dimensiune colet: 183 X 77 X 31 cm

Greutate produs: 77kg

Greutate colet: 89 kg


PETL68719

PROFORM

Referinte specifice