-1.150,00 lei - 1.150,00 lei

Banda de alergare electrica 30S Evo Toorx

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
100kg
Putere motor
1.75 CP

TRX-30S EVO

TOORX

Referinte specifice

2.449,00 lei
3.599,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

Toorx TRX-30 S Evo este o banda de alergare ideala pentru utilizarea in regim casnic, ce ofera un mare ajutor pentru a pierde in greutate si a ramane in forma. Banda de alergat este pre-asamblata si pliabila. Deschiderea si inchidere se face cu ajutorul unui piston hidraulic, pentru a evita un efort excesiv de catre utilizator asistata de servo.

Banda de alergare TOORX TRX-30 S Evo ofera o suprafata de rulare de 42 x 123 cm, conceputa pentru a sprijini utilizatorii de pana la 100 kg greutate. Grosimea covorului rulant este de 1,6 mm si este non-alunecare, pentru o aderenta mai sigura si stabila.
Banda de alergare are inclinatie pe 3 nivele cu actionare manuala, pentru a simula alergarea in panta.
De asemenea, banda de alergare TRX 30S EVO are un sistem de amortizare format din 8 elastomeri, pentru a proteja articulatiile de repercursiunile cauzate de accidentele vasculare cerebrale. Siguranta in caz de accident vascular cerebral este garantata in continuare prin opritorul de siguranta: in caz de pericol sau pierderea echilibrului pur si simplu apasati pentru a opri banda.

Banda de alergare TOORX TRX-30 S Evo este echipat cu un motor cu putere continua de 1,75 CP (cu 2,75 la varf CP), care permite atingerea unor viteze intre 0,8 si 14 km / h, cu cresteri de 0,1 km / h. .
Acest lucru va permite sa alegeti ritmul care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Pe barele de sustinere sunt pozitionate comenzi rapide pentru viteza si pornire / oprire. .

Toorx TRX-30 S Evo este echipat cu consola LCD display (11 x 6 cm) cu iluminare din spate albastru, care va permite sa vizualizati datele de formare: viteza, distanta, timp, consumul de calorii, programul de functionare si ritmul cardiac ( detectate de senzori de puls). .

Acesta are urmatoarele programe: 

• 1 program personal; .
• 12 programe presetate;
• Programul Tester Body Fat: permite masurarea procentului de grasime din corp.

Echipamentul Toorx TRX-30 S EVO vine echipat cu suport pentru smartphone / tableta si 2 roti pentru transport.

GARANTIE INCLUSA: 24 luni pentru persoane fizice

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
100kg
Putere motor
1.75 CP

TRX-30S EVO

TOORX

Referinte specifice