-1.972,00 lei - 1.972,00 lei

Banda de alergare 50S Evo Toorx + CADOU

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
120kg
Putere motor
2.5 CP

TRX-50SEVO

TOORX

Referinte specifice

3.527,00 lei
5.499,00 lei
cu TVA

Cantitate:

Cadou la alegere: accesoriu sport sau contravaloarea accesoriului!

Toorx TRX 50S EVO este o banda de alergare pre-asamblata si pliabila, ideala pentru utilizarea la domiciliu, bun pentru a pierde in greutate si ramanere in forma. Echipata cu programe de HRC-Heart Rate Control si cu sistem de amortizare cu 8 elastomeri. 

Banda de alergare Toorx TRX 50 S EVO este proiectata si certificata pentru o utilizare privata intr-un mediu casnic. 
Banda de alergare TOORX TRX 50S EVO poate fi pliata: banda poate fi adusa intr-o pozitie verticala, pentru a economisi spatiu atunci cand nu este in uz. Dimensiunile dupa pliere 94 x 78,2 x 158 cm. 

Toorx TRX-50 S Evo ofera o suprafata de alergare de 45,5 x 140 cm , destinata sustinerii utilizatorilor cu o greutate de pana la 120 kg. Covorul rulant masoara 1.8 mm grosime si asigura un antrenament sigur si stabil. Platforma are o inclinatie de 15 niveluri , cu panta maxima de 15%, ceea ce va permite sa simuleze alergarea panta. 

Banda de alergat este amortizat cu 8 elastomeri cu sistem de perne de aer, pentru a proteja articulatiile de repercusiunile cauzate de accident vascular cerebral. Siguranta AVC este garantata in continuare prin cheia de siguranta. Inainte de a incepe un antrenament, atasati in mod corespunzator cheia de siguranta pe haine prin intermediul clipsului. In cazul in care doriti sa opriti imediat banda, pur si simplu trageti coarda pentru a trage cheia de securitate magnetica din consola. 

Banda de alergare TRX-50 S Evo are un motor cu putere continua de 2,5 CP (putere maxima 3,75 CP), care poate ajunge la viteze cuprinse intre 1.0 si 16.0 la km / h in trepte de 0.1 km / h. Acest lucru va permite sa alegeti ritmul care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Pe barele de sustinere sunt pozitionate comenzi rapide pentru a selecta viteza dorita si inclinatia. 

Tastele rapide de viteza: 4-8-12-16 km / h
Comenzi rapide de inclinare rapida: 4-8-12-15%

Toorx TRX-50 S Evo este echipat cu un display LCD (11 x 6 cm), iluminat in albastru, care ofera informatii despre: 

• viteza, 
• frecventa cardiaca, 
• consum calorii, 
• timp, 
• distanta, 
• tester de masurare grasime corporala. 

Programele de formare disponibile: 

• 1 program personalizat, 
• 10 presetate, 
• setarea modului de formare antrenament, timp tinta, distanta, calorii, HRC. 

GARANTIE INCLUSA: 24 luni pentru persoane fizice


Programele HRC functioneaza prin detectarea frecventei cardiace, cu ajutorul senzorilor de puls de mana sau a centurii de puls (cumparata separat, optional, nu este inclusa). Receptor de monitorizare a ritmului cardiac wireless, integrat. In timpul exercitiului pentru a evalua ritmul cardiac, trebuie apucate cu ambele maini senzorii de puls de pe barele de sustinere, sau purtand cureaua de piept (disponibil optional, la cerere, nu sunt incluse in pret), datele vor fi afisate "PULS".

Banda de alergare Toorx TRX 50S EVO este dotata cu suport confortabil pentru smartphone / tableta si 2 roti pentru transport usor. 

Toorx TRX-50 S EVO este certificat CE-ROHS-EN957. Proiectat si certificat pentru o utilizare privata intr-un mediu casnic. 

Model 2017

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
120kg
Putere motor
2.5 CP

TRX-50SEVO

TOORX

Referinte specifice