Banca Abdomen combinata BFHYP10 Best Fitness


BFHYP10

BEST FITNESS

Referinte specifice

940,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

Aparatul Best Fitness BFHYP10 poate fi folosit ca si banca de abdomen, respectiv banca combinata.

Banca de abdomen Best Fitness BFHYP10 este un aparat de calitate exceptionala, care intruneste cele doua antrenamente populare: ridicarea picioarelor si presarea abdomenului.
Se poate folosi ca si banca de abdomen respectiv ca si banca pentru hiper indoire. Se poate regla repede si usor in 15, 20 si 25 de grade fata de pozitia de incepere, in asa fel puteti creste sau reduce nivelul intensitatii antrenamentului. Deoarece aparatul este reglabil, este recomandat pentru toata lumea. Este alegerea perfecta pentru antrenamente de fitness la domiciliu.

Ca si hiper indoitor in pozitia verticala antreneaza muschii de stabilire a coloanei pe partea inferioara a spatelui si intinde muschii abdomenului. Datorita reglabilitatii exercitiile pot fi personalizate, datorita unghiului de inclinare de 45 grade executarea exercitiilor este mult mai usoara. Nu necesita mult spatiu si este usor de miscat.

Ca si banca de abdomen se poate folosi pentru antrenarea muschilor abdomenului prin sprijinirea picioarelor si a genunchilor.

Aparatul Best Fitness BFHYP10 a fost conceput in asa fel incat sa fie multifunctional, durabil, de incredere si avantajos la pret. Cel mai bun lucru este ca are un design compact, puteti scoate din ambalaj in forma asamblata si necesita doar asamblare minimala. Aparatul este conceput din materiale si piese de inalta calitate.

Aparatele Best Fitness au fost concepute dupa cerintele zilnice ale utilizatorilor, care vor sa-si faca antrenamente la domiciliu cu aparate de calitate. Aparatele pot fi comandate si in variante cu placi de greutati sau greutati libere. Calitatea si pretul produselor sunt convenabile, si repede au devenit populare.

Caracteristicile aparatului Best Fitness BFHYP10 :
6 pozitii reglabile ca si hiper indoitor
Variabil in 3 unghi de inclinare
Bureti grosi de 15 si 10 cm
Perne de 4,37 cm grosime acoperite cu piele sintetica
Talpile din plastic asigura antrenamentul confortabil si sigur
Necesita asamblare minimala

Dimensiuni (IxLxL): I: 81 cm x L: 126 cm x L: 74 cm

Greutate aparat: 19 kg


BFHYP10

BEST FITNESS

Referinte specifice