Suport de impingere cu spatar GVKR60 Body-Solid


GVKR60

BODY-SOLID

Referinte specifice

1.798,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

Suportul de impingere Body Solid antreneaza muschii pieptului, ai tricepsului, umerilor si spatelui. A fost creat astfel incat sa poata antrena eficient muschii abdominali fara a pune sarcina pe partea inferioara a spatelui.

Suport de impingere cu spatar Body-Solid (GVKR60)


Este un exercitiu de baza excelent pentru intarirea muschilor trunchiului superior. Pozitia corporala adoptata pe parcursul exercitiilor de impingere determina care muschi va lucra mai mult (piept sau triceps). Prin diferite exercitii de ridicare a picioarelor, putem antrena in mod eficient muschii abdominali.

Suportul de tractiune Body-Solid (GVKR60) a fost creat astfel incat sa poata antrena eficient muschii abdominali fara a pune sarcina pe partea inferioara a spatelui. Cadrul de ridicare a picioarelor este adecvat pentru a indeparta pernitele de grasime din jurul abdomenului. Cu ajutorul suporturilor de picioare de pe aparatul Body Solid antrenamentul poate fi efectuat usor si comod. Datorita spatarelor groase si comode DuraFirm(TM) senzatia de oboseala apare mai tarziu in timpul antrenamentului, astfel muschii abdominali se pot antrena mai mult. Aparatul de impingere/tractiune Body Solid este prevazut pe ambele parti cu manere, cu ajutorul carora se pot forma muschii tricepsului, ai umerilor si ai pieptului. Aparatul Body-Solid este prevazut cu cadru de otel intarit pe patru parti, care asigura durabilitatea, masivitatea si stabilitatea aparatului fitness.

Caracteristici aparat de impingere Body-Solid (GVKR60):

- Elemente de urcare sigure si antiderapante
- Perine groase tip DuraFirm(TM) pentru spatar si antebrat
- manere comode si masive
- Ideal pentru antrenamentul la domiciliu si in sali fitness

Specificatii:

- Structura cadru: lacuit mecanic, structura masiva
- Perine: burete gros, cu cusatura dubla, invelit in piele ecologica

Dimensiuni (IxLxL): i: 153 cm x L: 94 cm x l: 61 cm

Masa proprie: 28 kg


GVKR60

BODY-SOLID

Referinte specifice