-90,00 lei - 90,00 lei

Aparat de indoire / intindere picioare PLCE165X Powerline


PLCE165X

POWERLINE

Referinte specifice

1.618,00 lei
1.708,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

Aparat pentru antrenarea muschilor piciorului, prin intindere si indoire.

Powerline Aparat de indoire/intindere picioare

Intarirea muschilor pulpelor (spate si fata), precum formarea lor, nu a fost niciodata mai simpla. Trebuie doar sa plasati discurile de greutate ideale (nu vin impreuna cu aparatul, se vor achizitiona separat), reglati perinele de genunchi si de spate in pozitie comoda, apucati manerele antiderapante de pe lateralul aparatului si incepeti antrenamentul!

Intindere pulpe: Indepartati de pe aparat perina pentru genunchi si asezati-o in orificiul din spatele spatarului. Scoateti manerul de fixare din cadru si impingeti in fata bara de sustinere a discurilor, apoi reasezati manerul in cadru! Lasati in jos manerul perinelor de picioare si incepeti antrenamentul!

Indoire pulpe: La inceputul exercitiului bara de sustinere a greutatii trebuie sa fie in spatele manerului de fixare. Setati pozitia perinei de genunchi asa cum va este comod, specificati sistemul de miscare al exercitiului, apoi asezati calcaiele pe rola de burete! Incepeti antrenamentul!

In vederea unei eficiente mai sporite, sistemul de miscare a exercitiilor este usor de solutionat. Rezultatul va aparea rapid, iar confortul si siguranta asigurata de producator nu vor intarzia sa apara.

Aparatul a fost conceputa pentru uz domiciliu

Specificatii:

- Structura cadru: lacuit mecanic, structura masiva
- Perine: burete gros, cu cusatura dubla, invelit in piele ecologica


Dimensiuni (LxLxI): L: 158 cm x l: 64 cm x i: 69 cm

Masa proprie: 32 kg


PLCE165X

POWERLINE

Referinte specifice