-77,00 lei - 77,00 lei

Suport De Tractiune / Impingere PVKC83X Powerline


PVKC83X

POWERLINE

Referinte specifice

1.373,00 lei
1.450,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

Powerline suport de tractiune/impingere (PVKC83X)

Suport de tractiune/impingere Powerline


Este un exercitiu de baza excelent pentru intarirea muschilor trunchiului superior. Pozitia corporala adoptata pe parcursul exercitiilor de impingere determina care muschi va lucra mai mult (piept sau triceps). Prin diferite exercitii de ridicare a picioarelor, putem antrena in mod eficient muschii abdominali.

Poate asigura un antrenament eficient al intregului trunchi superior. Pe parcursul impingerilor, pozitia corpului determina numarul muschilor activati si importanta acestora, iar in timpul tractiunilor, latimea de prindere si pozitia palmelor decid in ceea ce priveste importanta antrenamentului. Este posibil si antrenarea abdomenului.

Suportul de tractiune Powerline (PVKC83X) a fost creat astfel incat sa poata antrena eficient muschii abdominali fara a pune sarcina pe partea inferioara a spatelui. Cadrul de ridicare a picioarelor este adecvat pentru a indeparta pernitele de grasime din jurul abdomenului. Cu ajutorul suporturilor de picioare de pe aparatul Powerline antrenamentul poate fi efectuat usor si comod. Datorita spatarelor groase si comode DuraFirm(TM) senzatia de oboseala apare mai tarziu in timpul antrenamentului, astfel muschii abdominali se pot antrena mai mult. Aparatul de impingere/tractiune Powerline este prevazut pe ambele parti cu manere, cu ajutorul carora se pot forma muschii tricepsului, ai umerilor si ai pieptului. Aparatul Powerline este prevazut cu cadru de otel intarit pe patru parti, care asigura durabilitatea, masivitatea si stabilitatea aparatului fitness.Aparatul se poate folosi si in sali fitness.

Specificatii:

- Structura cadru: lacuit mecanic, structura masiva
- Perine: burete gros, cu cusatura dubla, invelit in piele ecologica


Dimensiuni (IxLxL): i: 211 cm x L: 67 cm x l: 94 cm

Masa proprie: 29 kg


PVKC83X

POWERLINE

Referinte specifice