-569,00 lei - 569,00 lei

Bicicleta eliptica E380 Techfit

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
100kg
Greutate volanta
6kg

TF-E380

TECHFIT

Referinte specifice

930,00 lei
1.499,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

Bicicleta eliptica TECHFIT E380 este ideala pentru exercitii mai usoare ca niciodata. Pe langa raportul calitate-pret foarte bun, bicicleta eliptica E380 TECHFIT vine echipata cu un sistem volanta care cantareste 4 kg, asigurand astfel un exercitiu la o intensitate constanta. 
Bicicleta eliptica de la TECHFIT este echipata cu un computer care afiseaza timpul, distanta, viteza si numarul de calorii, facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului. Este ideala pentru incepatori, pentru persoanele cu probleme de articulatii, pentru pierderea in greutate si pentru tonifiere. 
  
Greutate sistem volanta 4 kg 
Franare magnetica 8 nivele de rezistenta6 functii afisate: Timp, Viteza, Distanta, Calorii, Puls, ODO (istoric kilometri)Display: LCD 
Sarcina max. admisa: 100 KG
Senzori puls: integrati in manere 
Dimensiuni: L 113 x l 59 x H 158 cm 
  
Alte caracteristici:  Senzori puls in manere  Senzori in manere   Acces usor   Roti pentru transport   Ajustare planeitate   Uz casnic 
  
Bicicleta eliptica E380 de la TECHFIT permite o miscare de tip eliptic in timpul exercitiului, ce presupune o coordonare minima, implicand o proportie maxima a grupelor de muschi din partea inferioara a corpului. 
Cu ajutorul manerelor bicicletei E380 se poate antrena si partea superioara a corpului (muschii spatelui, pieptului si bratelor).

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
100kg
Greutate volanta
6kg

TF-E380

TECHFIT

Referinte specifice