-750,00 lei - 750,00 lei

Banda Alergare Electrica Power W1 Techfit

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
110kg
Putere motor
1.25 CP

POWERW1

TECHFIT

Referinte specifice

1.149,00 lei
1.899,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

Banda de mers/alergare pentru recuperare medicala TECHFIT POWER W1 este echipata cu motor de 1.25HP, o structura de rezistenta care suporta maxim 110 si are sistem de absortie a socurilor. Display de 3.5 care ofera informatii despre timp, distanta, viteza, puls si caloriile consumate. Pentru un antrenament cat mai placut banda este dotata si cu suport pentru tableta.

Este usor de depozitat si ocupa foarte putin spatiu in incapere.
Un aparat de care oricine are nevoie acasa. Dupa doar cateva minute de folosire o sa simtiti diferenta. Aceasta banda de alergat va poate ajuta sa va tonificati toti muschii si sa va imbunatatiti performantele prin antrenamentul cardio. 
Ideala pentru recuperari medicale, putand fi folosita de incepatori sau avansati.

Specificatii:

  • Putere motor DC: 1.25HP
  • Viteza (R): 0.6-8
  • Suprafata de alergare (LxW ): 1000x360
  • Sistem de absortie a socurilor
  • Greutate suportata: 110
  • Dimensiune asamblata: 126.5x68.5x119.5
  • Greutate neta: 32
  • Dimensiuni ambalaj: (L x W x H ): 140x74x23
  • Model 2017

FILTRU EMC

In apropierea dispozitivelor electronice si a sistemelor de control, se afla adesea echipament de putere inalta si alimentate in aceste conditii este posibil ca circuitele electronice sa fie afectate de componente electrice intr-un mod in care pot afecta buna functionare a echipamentelor.Aceste interferente sunt cauzate de probleme de alimentare,  distorsiuni de armonice si de tensiuni tranzitorii.

Interferentele purtate de cabluri pot fi divizate in doua grupe : asimetrice si simetrice.

Interferentele simetrice apar pe firul de faza ce are ca referinta firul de nul.Trecerea interferentelor de la si inspre victima da nastere unei diferente de potential, care pot fi reduse de conectarea unui capacitor.

Interferentele asimetrice. Aceste interferente au ca referinta pamantul.Ele apar pe firul de faza si pe firul de nul, amandoua avand ca referinta firul de impamantare.Prin implantarea unui capacitor inaintea unei potentiale victime, interferentele pot fi reduse semnificativ.

In realitate un mix al celor doua tipuri de interferente vor fi intalnite.

Filtrele sunt folosite pentru a atenua interferentele conduse fara a afecta sursa.Aceste filtre atenueaza efectiv interferentele ce vin din exterior care pot afecta echipamentul sensibil cat si interferentele ce ies din sistem de la echipament, care pot intra in sistemul de alimentare.

Produsul este conform normativelor LVD si EMC.

Fisa tehnica

Greutate maxima suportata
110kg
Putere motor
1.25 CP

POWERW1

TECHFIT

Referinte specifice