Olita Educationala 3 in 1 Jane


40334

JANE

Referinte specifice

249,00 lei
cu TVA

Cantitate:

Olita educationala 3 in 1 de la Jane poate fi utilizata atat ca olita, adaptor pentru toaleta cu manere laterale pentru o usoara prindere cat si ca inaltator.

Olita

Colacul este realizat din spuma foarte moale si rezistenta, pentru a fi cat mai confortabil in contact cu pielea copilului.

Partea din fata a colacului este usor mai ridicata, special pentru baietei.

Cu senzor pentru lichide, muzica este activata in momentul in care olita este utilizata corect si senzorul detecteaza lichid. Muzica se opreste dupa 30 de secunde automat, chiar daca in recipient ramane lichid.

Il va ajuta pe copil sa invete si sa isi dezvolte bunele obiceiuri in materie de igiena, se va simti mai independent si va avea incredere sa treaca la a doua etapa a dezvoltarii sale.

Adaptaor pentru wc

Dupa ce va trece de faza de a utiliza olita, colacul va putea fi utilizat ca reductor pentru toaleta, putand fi adaptata la orice tip de wc.

Reductorul are un mic carlig pentru a putea fi agatat langa wc, fiind mereu la indemana. De asemenea, este prevazut cu doua manere in partile laterale, copilul putand sa se sprijine de aceste manere pentru o mai buna stabilitate si siguranta cand utilizeaza reductorul.

Partea moale a reductorului este detasabila, pentru o curatare eficienta in profunzime.

Inaltator

In momentul utilizarii reductorului pentru toaleta, se poate utiliza baza olitei ca inaltator, astfel incat copilul sa poata ajunge mai usor sa se spele sau sa se urce la wc.

Inaltator antiderapant atat la baza cat si in zona in care copilul pune picioarele.

Indiferent de zona in care se urca copilul, nu se rastoarna.

Forma anatomica, se adapteaza usor la forma bazei wc-ului.

Inaltatorul sustine greutatea de maxim 50 kg.

Olita 3 in 1 este recomandata pentru grupa 18 luni + cu posibila utilizarii pana la aproximativ 4 ani.
40334

JANE

Referinte specifice