Joc sotron cu tasnitoare cu apa Exit Toys


1286-J

EXIT TOYS

Referinte specifice

1.656,00 lei
cu TVA

Cantitate:

Sotronul cu apa de la EXIT este un set de noua placi de joaca cu apa pentru copii. Toate placile au o duza de apa care sa surprinda copiii prin stropirea jeturilor neasteptate de apa.

Jocurile interactive de apa pot fi operate cu o caseta de control si cu aplicatia EXIT Sprinqle ( disponibila in versiune ios precum si Android ).

Caseta de control contine trei jocuri. Conectati furtunul de gradina la panou atingeti-l cu piciorul si lasati unul dintre jocuri sa va surprinda. Urmati spray-urile de apa evitati-le sau poate incercati sa le prindeti.

Placile de joaca cu apa de la EXIT Toys sunt usor de asamblat si pot fi amplasate intr-un aspect patrat sau sotron.

Dvs decideti cum doriti sa fie aranjate placile si ce tip de joc vreti sa jucati. Placile pot fi numerotate sau puteti sa schimbati forma acestora.

Caseta de control de la EXIT este echipata cu trei jocuri de apa unice. Provoca-ti prietenii la un joc de sotron" si vezi cine poate prinde cele mai multe jeturi de apa sau de ce nu cine termina jocul cel mai uscat.

Pentru a beneficia de cat mai multe jocuri am dezvoltat o aplicatie EXIT Sprinqle. Aplicatia se conecteaza prin bluetooth la placile de joaca cu apa Sprinqle de la EXIT si datorita designului sau special pentru copii este usor de utilizat.

Descarcati aplicatia interactiva si consultati cele sapte noi jocuri ale placilor de joc Sprinqle cu apa de la Exit.

Placile de sotron sint foarte sigure acestea o suprafata speciala anti alunecare si o margine de culoare verde care delimtieaza fiecare colt al placilor.

Un regulator de presiune pe caseta de control va permite de asemenea sa determinati inaltimea jeturilor de apa astfel incat chiar si cei mai tineri sa se bucure de joc de sotron cu apa.

Dimensiunea unei placi este de 50 x 50.

Greutate maxima suportata de 100 kg.

Varsta recomandata peste 3 ani.


1286-J

EXIT TOYS

Referinte specifice