Cadru de forta (PPR200X) Powerline


PPR200X

POWERLINE

Referinte specifice

2.240,00 lei
cu TVA
Precomanda





Cantitate:

In cazul in care doriti sa amenajati o sala de antrenamente mica pentru dvs., si va ganditi la un sistem cu greutati libere, atunci un cadru de forta profesional ar fi optiunea ideala! Toata musculatura corpului poate fi lucrata si formata cu ajutorul acesteia - de asemenea i se pot adauga cu usurinta alte module de aparate pentru antrenament.

Cadru de forta Powerline (PPR200X)


In cazul in care doriti sa amenajati o sala de antrenamente mica pentru dvs., si va ganditi la un sistem cu greutati libere, atunci un cadru de forta profesional ar fi optiunea ideala! Toata musculatura corpului poate fi lucrata si formata cu ajutorul acesteia - de asemenea i se pot adauga cu usurinta alte module de aparate pentru antrenament. Se pot efectua numeroase exercitii cu ajutorul acestuia, deoarece bar incarcata cu greutati se poate pozitiona pe 18 inaltimi diferite. In cazul de baza, cadrul de antrenament este adecvat pentru exercitii de genuflexiuni, eruptii si tractiuni.

Se poate comanda pentru cadrul de antrenament o banca universala (PFID130X), aparat de spate cu scripete superior-inferior (PLA200X), placi de greutate aferente, bara pentru 2 maini si discuri, cu ajutorul carora va creste in mod semnificativ numarul exercitiilor ce se pot efectua.

Structura cadru masiva a aparatului de antrenament, precum fundatia sa lata impiedica dezechilibrarea in timpul efectuarii exercitiilor. Practica a fost conceputa pentru utilizarea la domiciliu!

Specificatii:
Structura cadru: vopsit cu lac, profil masiv inchis

Dimensiuni (LxLxI): L: 112 cm x l: 117 cm x i: 209 cm

Masa proprie: 58 kg


PPR200X

POWERLINE

Referinte specifice