Aparat spate-vaslit SLM300/2 Body-Solid


slm300

BODY-SOLID

Referinte specifice

11.999,00 lei
cu TVA

Cantitate:

Aparatul pentru spate - vaslit Body-Solid SLM300/2 este un aparat multifunctional care ajuta la antrenarea muschilor spatelui.

Body-Solid SLM300/2 aparat spate-vaslit

Acest aparat multilateral ajuta la antrenarea muschilor spatelui. Cu ajutorul barei cu prindere din mai multe pozitii, in afara de tractiuni se pot efectua si exercitii de antrenare de tip canotaj. Buretele gros ofera confort, iar alegerea greutatilor se poate efectua cu usurinta din pozitia de antrenare. Dupa cum ne-am obisnuit la familia de produse Pro Club Line, antrenamentul este eficient si simplu, iar sarcina poate fi setata oricand cu usurinta. Confortul, eficienta si siguranta se impletesc perfect in acest aparat de antrenament.

Este un antrenament perfect pentru toata lumea! Indiferent de constitutia corporala, prin reglarea inaltimii sezutului, aparatul va fi personalizat pentru dumneavoastra! Confortul - eficienta - siguranta va vor fi asigurate in acelasi timp! In stare generala, aparatul este prevazut cu set de greutati de 95 kg, insa in caz de necesitate se pot comanda sisteme de greutati de 141 kg sau 186 kg!

Forma creata biomecanic duce la o concentrare musculara maxima, confort de inalta calitate si dezvoltare musculara deosebita. Manerul cu prindere multipla si manerul cu rotatie au o forma care asigura contractia maxima a bicepsului.

Tapiteria din burete gros asigura de asemenea confortul, la cerere speciala se poate comanda chiar si cu tapiterie din piele neagra! Siguranta si confortul pe parcursul antrenamentului sunt garantate de manerele de impingere gumate si antiderapante.

Cadrul din otel masiv al aparatului este conditia durabilitatii, iar structura acestuia face ca aparatul sa rezistent in timp! Cadrul de baza mare ofera o utilizare stabila si comoda!

Suportul gumat s-a aplicat in vederea protejarii podelei.

Specificatii:

Cadru: mare si masiv, fabricat din otel, sudat pe 4 parti. Cu bare de otel masiv extrem de lustruite, cromate.

Sistem de scripeti: sistemul de scripeti este intarit cu fibra de sticla si prevazut cu santuri in forma de "V".

Cablu: cabluri de 5,5 mm diametru, utilizare in industria marina, cu sarcina de 1 tona, invelite in nailon, de inalta calitate.

Greutate placa: set de greutati de 95 kg din fier turnat (210 LBS). Functionare fara probleme.

Manere: antiderapante, gumate, pentru un antrenament confortabil si sigur.

Culoare: vopsit in dublu strat, prin camp electrostatic, protejand produsul impotriva zgarieturilor.

Tapiterie: extra tare, de tip DuraFirm(TM) cu rezistenta superioara, cusatura dubla, din piele ecologica si cu burete gros, de mare densitate.

Personalizare: inaltime sezut reglabila.

Extra produs: autocolante cu exercitii ce pot fi lipite pe aparatele de antrenament.

Perne din piele ecologica.

marime:

Greutate: 201.40 kg

Latime: 24.00in / 609.60 mm

Lungime: 62.00in / 1,574.80 mm

Inaltime:83.00in / 2,108.20 mm 
Optiune:

210 LBS sau 310 LBS placa de greutate (greutate baza 210 LBS)


slm300

BODY-SOLID

Referinte specifice