-277,00 lei - 277,00 lei

Aparat fitness Stretch 8 in1 BH Fitness


L300

BH FITNESS

Referinte specifice

2.048,00 lei
2.325,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Cantitate:

Aparatul de fitness 8 in 1 pentru antrenarea spatelui, umerilor, coapselor, soldului, regiunii lombare si muschii cvadricepsi

Aparatul de fitness BH Fitness Fitness Stretch Machine 8 i n 1

 

Aparatul de fitness BH Fitness  Stretch Machine 8 in 1 a fost conceput in aşa fel sa fie uşor de folosit şi pentru sportivi avansaţi şi cu experienţa. Scopul este realizarea unei experienţe de antrenament eficient şi sigur. Aparatul imperecheaza munca continua fara obstacole cu mişcarea naturala a corpului, prin care ofera o experienţa de antrenament mai eficient şi mai confortabil pentru toata lumea.


Descriere exacta şi detaliata pentru antrenarea muşchilor doriţi. Cele 8 funcţii sunt recomandate pentru antrenarea spatelui, umerilor, muşchilor din coapse, şoldului, regiunii lombare şi cvadricepsului.

Design ergonomic
Datorita designului ergonomic, este posibila mişcarea eficienta, neteda, sigura şi naturala a corpului. Aparatul este caracterizat de o performanţa de incredere şi forma cu stil. Antrenament perfect pentru toata lumea! Indiferent de i nalţimea individului, aparatul poate fi folosit uşor şi confortabil de oricine! Tapiseria groasa cu burete la fel este garanţia confortului.

Cadru masiv din oţel

Cadrul masiv din oţel este condiţia durabilitaţii, şi face ca aparatul sa fie rezistent la timp din toate punctele de vedere! Picioarele din cauciucuri turnate sunt anti-alunecoase.

Ghidon hipoalergenic multi-poziţie
Mâ nerul conceput in mod ergonomic care poate fi prins in mai multe poziţii ofera o utilizare confortabila şi intensiva. Mâ nerele sunt din cauciuc de mare densitate, anti-alunecoase şi impermeabile. Chingi reglabile pentru siguranţa şi uniformitatea antrenamentului.


Caracteristicile Aparatului BH Fitness Fitness Stretch:
Lungime: 145 cm / 57 "
Laţime: 58 cm / 23 "
Î nalţime: 127 cm / 50 "
Grosime profil: 2.5  mm
Greutatea: 39 kg
Sarcina maxima: 160 kg


L300

BH FITNESS

Referinte specifice