-133,00 lei - 133,00 lei

Aparat biceps/triceps GCBT380 Body-Solid


GCBT380

BODY-SOLID

Referinte specifice

2.407,00 lei
2.540,00 lei
cu TVA
Precomanda

Cantitate:

Antreneaza in sistem cu greutati libere muschii bicepsului si tricepsului. Aparatul nu contine discurile de greutate din imagine.

Aparat biceps/triceps Body-Solid (GCBT380)

Antreneaza in sistem cu greutati libere muschii antebratului. Are o forma precisa din punct de vedere anatomic, care ajuta la efectuarea corecta a exercitiilor. Comoditatea este asigurata de perinele de calitate. Prin modificarea pozitiei sezutului, banca poate fi personalizata, adaptandu-se caracteristicilor corporale.

Muschii antebratului (biceps, triceps) nu au fost antrenati pana acum cu mai mare usurinta. Trebuie doar sa pozitionati discurile de greutate adecvate dumneavoastra (nu sunt incluse la achizitionare, se vor achizitiona separat!), setati pozitia cea mai comoda a inaltimii sezutului, apucati manerul antiderapant in forma de V si incepeti antrenamentul! Pentru un efect gradual si un confort deosebit, manerul inchide un unghi de 30 grade cu cadrul de sustinere al spatarului. Rezultatul va aparea imediat, iar confortul si siguranta garantate de producator nu vor intarzia sa apara.


Cadrul masiv al aparatului pentru hiper indoire precum suportul lat al acestuia impiedica balansarea in timpul exercitiilor. Aparatul de indoire poate fi utilizat atat la domiciliu cat si in salile de fitness. Aparatul nu include adaptorul pentru discurile de greutate, discurile si elementul de strangere, din imagine.

Specificatii:

- Structura cadru: lacuit mecanic, structura masiva
- Perine: burete gros, cu cusatura dubla, invelit in piele ecologica

Personalizare:

-inaltimea scaunului reglabil

Dimensiuni (LxLxI): L: 115 cm x l: 110 cm x i: 102 cm
Masa proprie: 36 kgGCBT380

BODY-SOLID

Referinte specifice