-187,00 lei - 187,00 lei

Aparat de indoire / intindere picioare tip sezut GCEC340 Body-Solid


GCEC340

BODY-SOLID

Referinte specifice

2.283,00 lei
2.470,00 lei
cu TVA
Precomanda

Cantitate:

Aparat pentru antrenarea muschilor piciorului, prin intindere si indoire. (Pretul aparatului nu contine greutatile din imagine.)

Aparat de indoire/intindere picioare tip sezut Body-Solid (GCEC340)

Intarirea muschilor pulpelor (spate si fata), precum formarea lor, nu a fost niciodata mai simpla. Trebuie doar sa plasati discurile de greutate ideale (nu vin impreuna cu aparatul, se vor achizitiona separat), reglati perinele de genunchi si de spate in pozitie comoda, apucati manerele antiderapante de pe lateralul aparatului si incepeti antrenamentul!

Intindere pulpe: Indepartati de pe aparat perina pentru genunchi si asezati-o in orificiul din spatele spatarului. Scoateti manerul de fixare din cadru si impingeti in fata bara de sustinere a discurilor, apoi reasezati manerul in cadru! Lasati in jos manerul perinelor de picioare si incepeti antrenamentul!

Indoire pulpe: La inceputul exercitiului bara de sustinere a greutatii trebuie sa fie in spatele manerului de fixare. Setati pozitia perinei de genunchi asa cum va este comod, specificati sistemul de miscare al exercitiului, apoi asezati calcaiele pe rola de burete! Incepeti antrenamentul!

In vederea unei eficiente mai sporite, sistemul de miscare a exercitiilor este usor de solutionat. Rezultatul va aparea rapid, iar confortul si siguranta asigurata de producator nu vor intarzia sa apara.

Cadrul masiv al aparatului si suportul lat impiedica miscarea in timpul antrenamentului. Este ideal pentru antrenamentul la domiciliu si in salile fitness. Aparatul nu vine insotit de adaptorul pentru discuri din imagine (OAS14), de greutati si de elementul de strangere.

Specificatii: - Structura cadru: lacuit mecanic, structura masiva - Perine: burete gros, cu cusatura dubla, invelit in piele ecologica

Personalizare: - Pozitie reglabila a spatarului - Pozitie reglabila a rolelor de burete pentru genunchi - Sistem de miscare reglabil

Dimensiuni (LxLxI): L: 125 cm x l: 107 cm x i: 94 cm

Masa proprie: 44 kg


GCEC340

BODY-SOLID

Referinte specifice