-221,00 lei - 221,00 lei

Aparat pentru abdomen si spate GCAB360 Body-Solid


GCAB360

BODY-SOLID

Referinte specifice

2.159,00 lei
2.380,00 lei
cu TVA
Precomanda

Cantitate:

Aparatul pentru abdomen si spate Body-Solid asigura antrenarea muschilor abdominali si ai spatelui in sistem cu greutati libere. (aparatul nu contine discurile de greutate din imagine).

Aparat pentru abdomen si spate Body-Solid (GCAB360)

Asigura antrenarea muschilor abdominali si a spatelui inferior in sistem cu greutati libere. La alegerea exercitiului, este important rolul jucat de inclinarea trunchiului in fata sau in spate. Pozitia piciorului si scaunul comod se adapteaza caracteristicilor corporale ale utilizatorului. Acest aparat de antrenament cu dubla functie si cu pret avantajos face posibila antrenarea concomitenta a doua grupe musculare (abdomen, partea inferioara a spatelui). Aceasta aplicatie cu discuri de greutate reda atmosfera din salile de fitness bine echipate. Aparatul pentru abdomen si spate Body-Solid (GCAB360) are un cadru care coincide cu structura de cadru a aparatelor fitness profesionale comercializate de firma noastra. Sistemul de miscari a aparatului pentru abdomen si spate Body-Solid (GCAB360) poate fi reglat in 26 pozitii diferite cu ajutorul sistemului de blocare rapid de pe aparat. Datorita dezvoltarii moderne, in acelasi timp se pot intari muschii spatelui, peretele abdominal, iar corpul poate deveni mai flexibil. Pe aparat se pot pozitiona discuri cu diametru interior de 30 mm si 50 mm (cu ajutorul adaptorului de discuri OAS14). Adaptoarele, discurile de greutate si elementele de strangere se pot comanda separat.

Caracteristici aparat pentru abdomen si spate Body Solid (GCAB360):

- Perine ultra groase DuraFirm(TM) pentru un confort maxim. - Pentru o miscare precisa din punct de vedere biomecanic, spatarul si scaunul fac un unghi de inchidere de 30 grade

- Structura cadrului este fabricata din placi de otel cu perete gros - Sistemul de miscare al aparatului este foarte usor de reglat

- Cu ajutorul bratului de ridicare reglabil, se pot antrena in acelasi timp muschii abdomenului si ai spatelui

- Se poate utiliza atat la domiciliu cat li in sali de fitness.

Specificatii:

- Structura cadru: lacuit mecanic, structura masiva - Perine: burete gros, cu cusatura dubla, invelit in piele ecologica Personalizare:

- Sistem de miscare reglabil

- Pozitie reglabila a rolelor de burete

Dimensiuni (LxLxI): L: 153 cm x l: 117 cm x i: 110 cm

Masa proprie: 31 kg


GCAB360

BODY-SOLID

Referinte specifice