Camera foto Canon EOS M100 kit EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM + 22mm STM Negru


N-2209C032AA

Canon

Referinte specifice

3.358,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat

Specificatii produs

Rezoluție senzor mirrorless      ≥20MP

Culoare    Negru

Format video cameră       FHD

Tip mirroless    Double-kit

Dimensiune display cameră   ≤3.0"

Wi-Fi           Yes

 

Aparat foto Mirrorless Canon EOS M100, 24.2 MP, Black + Obiectiv 15-45 mm

 

Canon EOS M100

Aparat foto mirrorless mic, elegant, simplu si conectat cu calitate incredibila a imaginii; evolutia perfecta de la smartphone

 

 

Spuneti-va povestea, oriunde mergeti.

 

 

Calitate fara efort. Rezultate incredibile.

Spuneti-va povestea prin imagini frumoase si filme Full HD cinematice. Datorita faptului ca este compact, cool si creativ, modelul EOS M100 mirrorless va permite sa surprindeti fara efort si sa impartasiti momentele cu ajutorul unui control similar celui pentru smartphone si conectivitatii simple la Bluetooth si Wi-Fi

 

Calitate fara efort

Impresionati instantaneu cu fotografii perfect focalizate si filme Full HD cinematice ziua sau noaptea, utilizand senzorul CMOS de 24,2 MP, Dual Pixel CMOS AF, pana la ISO 25600 si modurile automate.

 

Spontaneitate compacta

Modelul EOS M100 modern si compact va ofera puterea unui model DSLR intr-un pachet portabil. Surprindeti imagini fantastice cu procesarea DIGIC 7 si surprindeti actiunea prin fotografierea la 6,1 cps.

 

Conectivitate simpla

Conectati-va la dispozitive inteligente prin Bluetooth®*, Wi-Fi si aplicatia Canon Camera Connect. Bucurati-va de control similar unui smartphone cu ajutorul interfetei de pe ecranul tactil rabatabil, care este perfect pentru selfie-uri.

 

Unic prin design

Oferiti aparatului dvs. foto un aspect unic, prin numeroasele stiluri din care puteti alege. Alegeti dintre cele 3 culori legendare pentru corpul aparatului foto, apoi adaugati husa frontala EH31-FJ disponibila in diferite culori si designuri.

 

Aplicatia Canon Photo Companion

Partenerul ideal pentru orice povestitor in imagini, aplicatia Photo Companion, ofera acces la cunostinte si continut personalizate si specializate, atunci cand aveti cea mai mare nevoie de ele, pentru a putea da viata cu adevarat povestilor dvs.

 

Spuneti fiecare poveste

Spuneti-va povestea cu ajutorul unei game uriase de obiective interschimbabile. Inspirati-va creativitatea cu un obiectiv portabil EF-M sau cu flexibilitatea perfecta a oricarui obiectiv EF/EF-S printr-un adaptor.

 


N-2209C032AA

Canon

Referinte specifice