Pachet Cos auto I-Size Coral+baza 3wayfix Maxi Cosi


Maxi-Cosi-19000

MAXI-COSI

Referinte specifice

2.656,00 lei
cu TVA
Culoare

Cantitate:

Pachetul este format din cos auto Maxi Cosi Coral I_Size si baza isofix 3wayfix

Cos auto Coral

Proiectat pentru a va mentine aproape!

Primul cos auto modular respecta cel mai inalt standard de siguranta I-Size R129, este recomandat de la 40 cm la 75 cm, aproximativ 0-12 kg, ultra-usor, cu pozitii ergonomice multiple de transport, o capotina solara foarte mare.

Cosul detasabil cantareste doar 1.7 Kg, manerele acestuia sunt retractabile si asigura o utilizare confortabila atat pentru parinti, cat si pentru nou-nascut.

Cosul detasabil se blocheaza cu usurinta, intuitiv in carcasa de siguranta care face click rapid pe baza isofix facand astfel instalarea usoara.

Instalare

Instalarea cosului auto Maxi Cosi Coral este usoara pentru dvs datorita bazei isofix 3wayfix (Familyfix3), aceasta ancorandu-se in isofixul masinii dvs.

Daca nu aveti masina prevazuta cu isofix, nu va faceti griji deoarece cosul auto Maxi Cosi Coral poate fi instalat cu centura masinii dvs.

Baza isofix va permite sa lasati carcasa cosului auto Maxi Cosi Coral in masina, in timp ce folositi cosul detasabil de doar 1.7 Kg fara reductorul de nou nascut pentru transportul bebelusului dvs dintr-un loc in altul.

Detasarea acestuia din carcasa sau atasarea sa nu necesita nici un efort, indicatorii audio si vizuali va confirma utilizarea corecta si sigura.

 

Baza 3wayfix Maxi Cosi ofera cel mai sigur mod de transport al copiilor, care sa permita deplasarea rear-facing de la nastere pana la aproximativ 4 ani.

Baza 3wayfix este parte a conceptului 3wayfamily, ce ofera ancorarea perfecta a landoului Jade I-Size, a scoicii Pebble Pro I-Size si a scaunului auto Pearl Pro I-Size, toate oferind cel mai inalt standard de siguranta.

Instalare printr-un singur click: baza este rapid si usor de instalat in autovehicul in combinatie scaunele auto Pebble Pro,  sau Pearl Pro si a landoului Jade i-size, datorita sistemului ISOFIX

Feedback de instalare: este dotata cu indicatori acustici si vizuali, care confirma instalarea corecta

In sens invers directiei de mers: copilul tau poate sa calatoreasca in sens invers directiei de mers pana la aprox. 4 ani, oferind protectie suplimentara pentru cap si gat

Important:

* Omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene i-Size
Maxi-Cosi-19000

MAXI-COSI

Referinte specifice