Pachet landou i-size Jade + baza auto 3wayfix Maxi Cosi


Maxi-Cosi-2019

MAXI-COSI

Referinte specifice

2.378,00 lei
cu TVA
Culoare

Cantitate:

Landou Jade i-size Maxi Cosi

De la nastere pana la aproximativ 6 luni

De la 40 cm pana la 70 cm

0-9 kg in masina si pe carucior

Maxi-Cosi Jade este primul landou care respecta cel mai inalt standard de siguranta (R129-i size) pentru a calatori cu un copil in masina.

Jade combina siguranta scaunului de masina si confortul somnului unui landou.

Faceti trecerea usor de la orice cadru de carucior Maxi Cosi pe baza ISOFIX (3wayfix) in masina, fara a trebui sa va treziti copilul indiferent de situatie.

Scaunele auto sunt pentru calatorie, landourile sunt pentru dormit, iar nou-nascutii trebuie sa doarma cat mai mult posibil in cea mai buna pozitie posibila. De aceea, Maxi-Cosi a inventat primul landou omologat i-size: Jade.

Datorita pozitiei de dormit de 180 °, bebelusii pot calatori si pot dormi in acelasi timp pentru o perioada mai lunga de timp in cea mai sanatoasa si mai sigura forma.

Caracteristici:

- Omologat conform celor mai inalte standarde de siguranta i-size (R129)

- Instalare unica isofix slide&go

- Pozitie perfect dreapta, lie-flat in orice moment

- Compatibil cu baza 3wayfix

Baza auto 3wayfix Maxi Cosi

Baza 3wayfix Maxi Cosi ofera cel mai sigur mod de transport al copiilor, care sa permita deplasarea rear-facing de la nastere pana la aproximativ 4 ani.

Baza 3wayfix este parte a conceptului 3wayfamily, ce ofera ancorarea perfecta a landoului Jade I-Size, a scoicii Pebble Plus I-Size si a scaunului auto Pearl Pro I-Size, toate oferind cel mai inalt standard de siguranta.

Instalare printr-un singur click: baza este rapid si usor de instalat in autovehicul in combinatie scaunele auto Pebble, Pebble Plus sau 2wayPearl, datorita sistemului ISOFIX

Feedback de instalare: este dotata cu indicatori acustici si vizuali, care confirma instalarea corecta

In sens invers directiei de mers: copilul tau poate sa calatoreasca in sens invers directiei de mers pana la aprox. 4 ani, oferind protectie suplimentara pentru cap si gat

Important:

* Omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene i-Size

Fabricat in Portugalia
Maxi-Cosi-2019

MAXI-COSI

Referinte specifice