Baza isofix Matrix Light 2 Jane


5039 x09

JANE

Referinte specifice

1.099,00 lei
cu TVA

Cantitate:

Platforma Matrix din Jane este un accesoriu special conceput pentru a facilita instalarea scaunului pentru sugari Jane Matrix Light 2 in masina.

Baza este fixata in vehicul utilizand sistemul Isofix, ceea ce inseamna ca nu este necesara utilizarea centurilor de siguranta ale autovehiculului. Pentru o mai mare siguranta, este dotat cu un picior anti-rotatie puternic, cu  reglare pe  adancime si inaltime pentru a se potrivi majoritatii autoturismelor.

Una dintre principalele caracteristici ale platformei Jane Matrix este ca permite copilului sa se deplaseze in pozitie orizontala sau c spatele la directia de mers, datorita sistemului pivotant innovator, rotire 360 grade. Este rapid, usor si sigur de instalat.

Este, de asemenea, prevazut cu indicatoare pentru a garanta ca baza este fixata corect pe vehicul: doua indicatoare verzi sunt afisate si  indica faptul ca acesta este instalat corect. Noua baza a fost special conceputa pentru a fi tinuta permanent in masina, evitandu-se astfel disconfortul la  instalare si/sau scoaterea acestei.

 

Baza poate fi rotita in 3 pozitii diferite:

Doua pozitii laterale (grupa 0), care fac mai usoara scoaterea copilului din scaunul pentru sugari, in care copilul calatoreste culcat si o pozitie in care copilul calatoreste asezat cu spatele la directia de mers grupa 0+).

Pentru o protectie mai mare, atunci cand copilul se deplaseaza intr-una din pozitiile culcate,  capul bebelusului nu se afla niciodata langa partile laterale ale vehiculului, ceea ce este fundamental pentru protejarea partii cele mai vulnerabile a copilului un accident de impact lateral.

CARACTERISTICI:

  • Grupa 0/0 +, 0-13kg, de la  nastere la 12 luni  aprox.
  • Compatibila numai cu: Matrix Light 2.
  • Simplu si convenabil de utilizat.
  • Instalarea ISOFIX pentru a garant o potrivire precisa si sigura. Retineti - aceasta baza nu poate fi instalata utilizand centura de siguranta pentru adulti, puteti sa o instalati numai in masina cu ISOFIX.
  • Doi indicatori se schimba  de la rosu la verde cand baza este corect conectata la ISOFIX.
  • Un picior de sprijin extensibil asigura ca baza este robusta si sigura atunci cand este instalata.
  • Matrix ul pentru sugari este usor de conectat si scos din baza folosind butoanele Pro-fix de pe manerul Matrix.
  • Sistemul de pivotare inovator permite  ca Matrix sa fie asezat foarte usor in una din cele trei pozitii.
5039 x09

JANE

Referinte specifice